Új felsővezető a Kulcs-Softnál

Forrás: turizmus.com

 2022. december 08. 09:34

2022. december 1-jétől Hóbor Péter tölti be a Kulcs-Soft Nyrt. CTO – technológiai igazgató és hibrid vállalatirányítási üzletágvezető pozícióját.

Hóbor Péter régi „motoros" az IT szakmában, dolgozott többek között a Shell Gasnál, az Avayánál, az elmúlt szinte két évtizedben pedig a Geomantban gyűjtötte a tapasztalatokat, ahol a vállalati technológiai vízió kialakítása, a követendő technológiai irányok és módszertanok meghatározása, a fejlesztő csapat menedzselése, termékek piacra vitele volt a feladata.

Hóbor Péter

Fotó: Kulcs-Soft

Vezetésével egy nemzetközi csapat sikeresen kifejlesztett egy skálázható, hibatűrő felhős technológiát, amely azóta az alapját képezi a vállalat technológiai platformjának, és az agilitás, DevOps jegyében folyamatosan fejlődik. A fejlesztői csapatok munkájának szervezése mellett a termékmenedzsmentben, a termékek piacra vitelében is fontos szerepet töltött be.

Péter és a Kulcs-Soft kapcsolata egy évre nyúlik vissza, amikortól a szakember külsős konzulensként és projektmenedzserként segítette a céget új szolgáltatások kidolgozásában és egy „ütőképes" fejlesztői környezet megteremtésében. Mivel rövid időn belül megtalálta a kollégákkal a közös hangot, nem volt kérdés, hogy a napi operatív cégműködésben is fajsúlyos szerepet vállal.

Hóbor Péter csatlakozása a céghez egyúttal olyan szakmai ugrást jelent, amit a Kulcs-Soft ügyfelei is meg fognak tapasztalni. A gondolat, hogy a vállalkozásirányítási programok és az online szolgáltatások szorosabb összekapcsolása olyan értéket teremt az ügyfeleknek, amit a piac egyéb szereplőitől nem kaphatnak meg, már régebben megszületett a felsővezetés „fejében".

Ennek gyakorlati kivitelezése azonban mély szaktudást és kiterjedt tapasztalatot igényel, amelyeknek Hóbor Péter a birtokában van. Sőt, olyannyira felgyorsult ez a folyamat, hogy az első szolgáltatások, mint az AdatPont vagy az Online Szerviz és Munkalap modul, már meg is jelentek a piacon.