Gloviczki Ákos a Hungexpónál

Forrás: turizmus.com

 2018. február 16. 17:09

A szakember február 15-től szolgáltatás üzemeltetési és értékesítési igazgatóként felel a Hungexpo Zrt. saját és vendégrendezvényeiért.

Gloviczki Ákos

A pontos megfogalmazás szerint Gloviczki Ákos szolgáltatás üzemeltetési és értékesítési igazgatóként felel a Hungexpo Zrt. saját és vendégrendezvényeihez kapcsolódó
rendezvényszolgáltatások minőségéért és fejlesztéséért.

A szakember pályáját a Gundel étteremben kezdte, budapesti szállodákban szerzett tapasztalatot, majd részt vett a Gerbeaud Ház rendezvényrészlegének kialakításában és négy évig vezette a ház bankett értékesítését. 2012-ben visszatért a Gundel csapatába, majd 5 évig értékesítési és bankett igazgatóként dolgozott. Az elmúlt közel 15 évben több száz elegáns, nagy létszámú konferencia, fogadás és gálavacsora vendéglátásának és kiegészítő szolgáltatásainak szervezését és lebonyolítását irányította az ország legkülönbözőbb rendezvényhelyszínein, így tapasztalatot szerzett mind a hazai, mind a nagyobb, nemzetközi rendezvények területén.

A Hungexponál a rendezvényekhez kapcsolódó catering, rendezvénytechnikai, informatikai és rendezvénybútor szolgáltatások tartoznak majd hozzá és csapatához.

Elérhetőségei: +36 20/421-1504, gloviczki.akos@hungexpo.hu