Varga Marcell a Three Corners Lifestyle Hotel és a Three Corners Hotel Art élén

Forrás: turizmus.com

 2024. május 15. 11:53

A Three Corners Hotels & Resorts magyarországi vezetősége új taggal bővült. 2024 májusától Varga Marcell veszi át a Three Corners Hotel Art *** és a Three Corners Lifestyle Hotel**** igazgatói pozícióját.

Varga Marcell

Fotó: Three Corners Hotelx & Resorts

Varga Marcell 24 éve dolgozik a szakmában, ebből 14 évet töltött el felső vezetői pozíciókban az Accor szállodaláncnál. A szakember 12 év után tért vissza Magyarországra. Már a külföldi tapasztalatszerzése előtt is több vezetői pozíciót töltött be magyarországi szállodák élén, és ezt az utat folytatta az Egyesült Királyságban is. Karrierje során számos márka üzemeltetésével foglalkozott, és nem ismeretlen számára sem a kisebb, sem a nagyobb szobaszámú házak üzemeltetése. Mind hazai, mind külföldi munkái során kiemelt figyelmet fordított a jó munkahelyi légkör és a csapatépítés fontosságára, emellett napi munkájában rendkívül precíz, és rugalmassággal alkalmazkodik a változásokhoz.

A szakember a hazai és külföldi tapasztalatait a Three Corners két budapesti szállodájában kamatoztatja tovább.

Elérhetőségei:

Mobil: +36 70 855 1649                             
E-mail: gm-lifestylehotel@threecorners.hu

 

Héni Zsolt

Fotó: Three Corners Hotels & Resorts

A korábbi igazgató, Héni Zsolt pedig a lánc új szállodájának, a Three Corners Avenue Hotelnek piacra vezetéséért és igazgatásáért lesz felelős.

Héni Zsolt már 9 éve erősíti a Three Corners csapatát Budapesten. Korábban részt vett a Three Corners Lifestyle Hotel nyitásában és későbbi igazgatásában, miközben vezette a Three Corners Hotel Art****-ot.

Elérhetőségei:

Mobil: +36 30 200 7459                                  
E-mail: gm-avenuehotel@threecorners.hu