Román Péter az egri Hotel Unicornis új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2023. április 03. 12:43

Az év elejétől Román Péter vezeti az egri Hotel Unicornist. A szakember 2019 óta áll a szállodát üzemeltető Székely Sas Kft. alkalmazásában, igazgatói kinevezése előtt a front office-ból került igazgatóhelyettesi pozícióba.
RomanPeter

Román Péter

Fotó: Hotel Unicornis

Román Péter tősgyökeres egri, szakmai pályafutása is teljes egészében szülővárosához kötődik. Több mint 30 éve tevékenykedik a vendéglátásban, neves helyi étterem felszolgálójaként, később pedig üzletvezetőjeként ismerhette meg a megyeszékhely. Időközben kis időre otthagyta a szakmát, és vállalkozóként üzemeltetett egy kereskedelmi egységet, majd a Hotel Unicornisban tért vissza a turisztikai szektorba.

"Szeretem a munkámmal járó változatosságot, az emberközpontú helyeket, a pörgést, az ezzel járó élményeket és kalandokat egyaránt" – mondta Román Péter – Igyekeztem mindig és mindenhol a maximumot kihozni magamból, sosem riasztottak el sem a kihívások, sem a nehézségek."

A szállodában először igazgatóhelyettesi pozícióba került, majd egy év elteltével kapta Opra-Bódi Sándor tulajdonostól az igazgatói kinevezését.

Román Péternek nagy előnyére vált a sok éves, vendégtérben töltött tapasztalat. Igazgatóként feladatköre meglehetősen komplex: a beszerzési forrástól egészen az eladásig pontosan nyomon követi és ellenőrzi az áruk mozgását, jelen van a back office, front desk, HK, HR, és a support feladatoknál is. A PR, marketingstratégia, financiális kérdések, beszerzés feladatait pedig a tulajdonossal közösen végzik.

Román Péter elérhetősége:
Telefon: +36 70 801 0570