Új igazgatók három Accor-szállodánál

Forrás: turizmus.com

 2023. május 09. 13:17

Új igazgatókat neveztek ki a Mercure Budapest City Center, a Novotel Budapest Danube és az ibis Budapest Citysouth élére az Accornál.

Kovács Róbert

Fotó: Accor

A Mercure Budapest City Center hotel igazgatója májustól Kovács Róbert lesz. A szakember szakmai pályafutását 2001-ben kezdte az Accornál. 2008-tól a Hotel Wien igazgatója volt, majd 2009-ben visszatért az Accorhoz. A Novotel Budapest Congressben betöltött menedzserpozíciók után 2015-től a Novotel Székesfehérvárt, majd 2018-tól a budapesti Novotel Budapest Danube szállodát vezette. 2021 augusztusa óta a Novotel Budapest Danube és az ibis Budapest Heroes Square klaszter szállodaigazgatója. Kovács Róbert jelenlegi megbízatása mellett az ibis Budapest Heroes Square hotelnek is igazgatója marad.

 

Pintér Tamás

Fotó: Accor

A Novotel Budapest Danube új igazgatója Pintér Tamás. A szakember több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban. 2003 februárjától nyolc éven keresztül különböző pozíciókban dolgozott a Hotel Tavernában (a Mercure Budapest City Center elődjében), a Mercure Budapest Metropolban (a mai ibis Styles Budapest Center) a Mercure Budapest Budában (ma ibis & Mercure Budapest Castle Hill), majd ismét a Mercure Budapest City Centerben – itt 2019-től szállodaigazgató-helyettesként. 2021 áprilisától vezette az ibis Budapest Citysouth szállodát, ahol csapatával sikeresen újította meg a vendégkört és menedzselte a hotel részleges felújítását.

Óváry Márton

Fotó: Accor

Az ibis Budapest Citysouth hotel vezetését Óváry Márton veszi át. A szakember pályafutását 2001-ben kezdte meg a Mercure Budapest Buda (mai ibis & Mercure Budapest Castle Hill) szállodában, és az itt eltöltött kilenc év során magabiztosan lépkedett előre a ranglétrán. 2010-ben a Mercure Budapest Korona Hotel csapatához csatlakozott front office managerként, majd 2015-től rooms division managerré nevezték ki. Hét év után, 2017 májusában visszatért az ibis & Mercure Budapest Castle Hill hotelbe, immár mint szállodaigazgató-helyettes. Kulcsszerepet játszott a kombóhotel felújításának és piaci újrapozicionálásának menedzselésében.