Dombi Patricia a Hilton Budapest új kereskedelmi igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. március 23. 17:26

Márciustól a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest commercial director feladatait.

Dombi Patrícia, az új igazgató

Fotó: Hilton Budapest

A tapasztalt szakember Skandináviából tért vissza a hazai turisztikai életbe. Dombi Patricia a Hilton Budapest üzletfejlesztési igazgatójától, Keller Évától veszi át a stafétát, aki 40 év munkaidő után mond búcsút a szállodaiparnak – tájékoztatott a hotel.

Az új kereskedelmi igazgató közel 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxuskategóriás szállodák területén.

Pályáját a Mamaison Hotelben kezdte key account manageri pozícióban, amit az Intercontinental Budapest követett, ahol a ranglétra több fokát végigjárva assistant director of sales pozíciót töltött be távozása előtt. Szakmai életét a Hilton márka másik budapesti szállodájában folytatta először, mint a Hilton Budapest Westend értékesítési igazgatója, majd a névváltás követően a Hilton Budapest City kereskedelmi igazgatói feladatait látta el.

2015-től pár évre elhagyta a budapesti szállodaipart, hogy szakmai tudását, mint turisztikai tanácsadó kamatoztassa Skandináviában.

Az új vezető feladatai közé tartozik a szálloda értékesítési és marketingstratégiájának kialakítása és irányítása.

Elérhetőségei:

Telefon: +36 30 433 23 46
E-mail: patricia.dombi2@hilton.com