Új kollégákkal erősítette menedzsmentjét a Flow Hotels

Forrás: turizmus.com

 2022. július 13. 12:54

Az Eventrend Group cégcsoportjához tartozó Flow Hotels Kft. ismert szállodás szakemberekkel erősítette szállodai menedzsmentjét a közelmúltban.

Fodor Rozi

Fotó: Flow Hotels

A Flow Hotels Kft. három szállodát (Ráckevén a Duna Relax Hotelt, Noszvajon pedig a Tündérkert Hotelt és az Oxigén Family Hotelt), valamint budapesti vendéglátóhelyeket és rendezvényhelyszíneket (Akadémia Étterem és Klub, Symbol Budapest, Evezős Sörkert) üzemeltet Sárvári Krisztina szállodaigazgató és Kusnyár Gábor ügyvezető igazgató vezetésével.

Először a korábban a Novotel Budapest Cityben, a Boutique Hotel Budapestben és a Budapest Hotel City Innben dolgozó, majd az Accent Hotels számos szállodájának house keeping részlegének  felépítésében, kialakításában és optimalizálásában is részt vevő Fodor Rozit alkalmazták house keeping managerként.

Kovács Miklós

Fotó: Flow Hotels

Az ő ajánlásával került Kovács Miklós (korábban Boutique Hotel Budapest, Hotel Fagus Sopron, Castellum Hotel Hollókő, Session Hotel Ráckeve) is a két noszvaji szállodához májusban room's division & event executive managerként.

Elérhetőségeik:

Fodor Rozi
Tel.: +36304769221
E-mail: hk@oxigenhotel.hu

Kovács Miklós
Tel.: +36306622168
E-mail: backoffice@oxigenhotel.hu