Új marketing- és HR-vezető a Zeina Hotels csapatában

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2024. március 20. 16:16

A Continental, a Prestige és a Boutique Hotel Budapestet üzemeltető Zeina Hotelshez a közelmúltban két új vezető is csatlakozott: Bali Zsuzsanna a cég új marketingmenedzsere, Kazinczi Adrienn pedig HR-vezetőként érkezett a csapatba.

Bali Zsuzsanna

Fotó: Zeina Hotels

Bali Zsuzsannának a Zeina Hotels új marketingmenedzsereként feladata, hogy integráltan vezesse a három szálloda, valamint a Continental Hotelben található, de külső vendégköre révén önálló életet is élő Araz étterem marketing tevékenységét, a vállalat üzleti céljai mentén.

Feladatai közé tartozik még a weboldalfejlesztés, a marketingstratégiák kidolgozása és összehangolása, az online marketing, valamint a márkaépítés és a rebranding koordinációja.

A szakember korábban a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nkft. (NÖF), illetve a City Tour/Eurama marketingmenedzsere volt, valamint több kreatív ügynökségnél szerzett vezetői tapasztalatot.

Elérhetősége:
E-mail: bali.zsuzsanna@zeinahotels.com
Telefon: +36 30 663 9603

Kazinczi Adrienn

Fotó: Zeina Hotels

Kazinczi Adrienn a Zeina Hotels HR-menedzsereként a vállalat humánerőforrás-stratégiájának kidolgozásával és végrehajtásával foglalkozik. Emellett feladata a szervezetfejlesztés, a toborzás, a munkavállalói kapcsolatok kezelése, a képzések koordinálása, valamint a munkaügyi jogszabályok betartásának biztosítása is.

Eddigi tapasztalatait több szektorból merítette, éveken át dolgozott multinacionális környezetben, majd a Hotel Ózon & Luxury Villas wellness szálloda újranyitásáért felelős HR-menedzseri pozíciót töltötte be.

Elérhetősége:
E-mail: kazinczi.adrienn@zeinahotels.com
Telefon: +36 30 390-6127

(Borítókép: A Prestige Hotel Budapest lobbyja, Zeina Hotels)