Tama István és Barton Judit a Caramell Premium Resortban

Forrás: turizmus.com

 2016. november 03. 19:08

November 1-től Tama István, a Magyar Turisztikai Ügynökség korábbi Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója és Barton Judit, a Danubius Health Spa Resort Bük korábbi értékesítési menedzsere a minőséget váltó bükfürdői Caramell Premium Resort****superiorban folytatja pályafutását.

Tama István marketingigazgatóként, Barton Judit pedig MICE managerként erősíti Magyarország legújabb wellness-, konferencia- és élményközpontjának szakmai tevékenységét.

Tama István az elmúlt 15 évben a Magyar Turizmus Zrt. (Magyar Turisztikai Ügynökség) Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatójaként tevékenykedett. Korábban a soproni Pannonia Med Hotelben és Hotel Sziesztában dolgozott, valamint a kőszegi Hotel Írottkőt irányította. A szakember előző munkahelyén elsősorban a szezonhosszabbítás és a cseh küldőpiac növelése terén ért el sikereket, jelenlegi pozíciójában a jelentős fejlesztésen átesett Hotel Caramell Premium Resort****superior új szolgáltatásainak piaci bevezetése, értékesítésének támogatása lesz a feladata.
E-mail elérhetősége: tama.istvan@caramell.hu.

Barton Judit 2013-tól a bükfürdői Danubius Health Spa Resort, azt megelőzően hét évig a Radisson SAS Birdland Resort & Spa sales managereként tevékenykedett.

Az újjászületett Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, céges és családi rendezvényeknek, de akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

 

Barton Judit feladata MICE managerként mindennek támogatása, koordinálása lesz.

E-mail elérhetősége: barton.judit@caramell.hu.