Új marketingvezető a Hello Event élén

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 29. 12:25

A rendezvényszervező ügynökség marketingigazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda változatlanul a szervezet kreatív igazgatója marad.

Urbán Luca

 

Urbán Luca 2012-ben végzett a Budapesti Gazdasági Egyetemen Marketing szakon, majd a Metropolitan Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány mesterszakán folytatta tanulmányait, ahol elektronikus médiaelméletet és -kritika irányra specializálódott.

Az egyetem elvégzése után több évig a Special Event Rendezvényszervező cégnél dolgozott, majd 2015-ben csatlakozott az akkori Hello Eventhez (korábbi nevén Confhotel Event) csapatához senior rendezvényszervezőként.

 

A 2000-ben alakult ügynökség a névváltást követően bővített ügyfélkörrel és létszámmal folytatja tevékenységét. A dinamikus növekedés hatására a rendezvényszervezéssel foglalkozó részleg létszáma jelenleg 24 fő. A szervezeti átalakítások a kreatív és a marketing pozíciók szétválasztását eredményezték.

Az elmúlt években a Hello Event ügyfélköre olyan neves cégekkel bővült és erősödött, mint a Microsoft, a BT Hungary, a Lufthansa Systems és a Delphi Connection Systems. Az ügynökség árbevétele az elmúlt öt évben megduplázódott, és átlépte az egymilliárd forintot.

 

Kapcsolódó cikkek

Marketingterv? De minek?

2016. október 24.