Tapasztalt csapattal, új néven nyit a Hunguest felújított büki szállodája

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 26. 09:31

Augusztus 29-től az egykori Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Répce szálloda Hunguest Bük néven egyesül. Ezen a napon nyílik meg a teljeskörűen felújított Répce (mostantól keleti szárny), a Répce Gold épülete (nyugati szárny) pedig bezár és itt is elkezdődnek a felújítási munkálatok.

A Hunguest Hotels tájékoztatása szerint a szálloda nyugati szárnya várhatóan 2023 második negyedévében nyit újra. A korábbi Répce Goldban foglalással rendelkező vendégeket a megújult keleti szárnyban helyezik el.

A Hunguest Bük az alábbi csapattal készül a megújult keleti szárny hétfői megnyitására.

Tömböly Tímea szállodaigazgató

Tömböly Tímea

Fotó: Hunguest Hotels

2020 óta a Hunguest Hotel Répce Gold szállodaigazgatója, azt megelőzően pedig a két bükfürdői Hunguest szálloda értékesítési vezetője volt. A Vas Megyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium Büki Szakképző Iskolájának óraadó tanára.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett marketingkommunikációs végzettséget, továbbá a Kodolányi János Főiskolán diplomázott német nyelvtanárként.

Elérhetősége: timea.tomboly@hunguesthotels.hu

 

Bábel Barbara gazdasági igazgató

Bábel Barbara

Fotó: Hunguest Hotels

2017 óta dolgozik a Hunguest Hotels bükfürdői szállodáinál. Korábban hasonló munkakört töltött be német, illetve hazai tulajdonú vállalatoknál hét éven keresztül, ezt megelőzően pedig az Axel Springer médiavállalat főkönyvelője volt.

A Pécsi Tudományegyetemen végzett közgazdászként, mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítéssel is rendelkezik.

Elérhetősége: barbara.babel@hunguesthotels.hu

 

Bánszki Péter konyhafőnök

Bánszki Péter

Fotó: Hunguest Hotels

2020 óta a Hunguest Hotel Répce Gold konyhafőnöke, korábban konyhafőnöki, F&B manageri és séfhelyettesi pozíciót töltött be, a Bükfürdő Thermal & Spa-ban, a Hunguest Hotel Répcében és a Danubius Hotelsnél, megfordult az ausztriai Hotel Xylophon-ban és Németországban is. Pályáját a Hunguest Hotel Sziesztában kezdte 1995-ben.

A Nyugat-magyarországi Egyetemen szerzett szakács szakoktatói végzettséget. 12 éve a Vas Megyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium Büki Szakképző Iskolájának szakoktatója, előadó a Vas Megyei Iparkamara által szervezett mesterképzéseken.

Elérhetősége: peter.banszki@hunguesthotels.hu

 

Csaplovics Gábor igazgatói asszisztens

Csaplovics Gábor

Fotó: Hunguest Hotels

2017 óta a bükfürdői Hunguest szállodák igazgatói asszisztense. Korábban a Radisson SAS Birdland Resort & Spa recepció vezetője, a Hunguest Hotel Répce Gold és a Hunguest Hotel Répce recepciósa, majd front office managere volt.  Szakmai gyakorlatát a Danubius Hotel Bükben és a Park Hotel Bükben töltötte.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte diplomáját.

Elérhetősége: gabor.csaplovics@hunguesthotels.hu

 

Czika Zoltán senior sales manager

Czika Zoltán

Fotó: Hunguest Hotels

2015-ben értékesítési munkatársként csatlakozott a Hunguest Hotel Répce Gold csapatához. Ezt megelőzően a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel sales részlegén dolgozott 14 éven keresztül. Szakmai gyakorlatát a Hunguest Hotel Répcében töltötte.

1995-ben végzett vendéglátó- és szállodaipari szakközgazdászként a szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán.

Elérhetősége: zoltan.czika@hunguesthotels.hu

 

Strén Tibor F&B igazgató

Strén Tibor

Fotó: Hunguest Hotels

2021-ben csatlakozott a Hunguest Hotel Répce Gold csapatához. Egy megszakítással (2008-ban részt vett a sárvári Spirit Hotel megnyitásában) 18 évet töltött a Danubius Hotel Bükben, ahol végigjárva a ranglétrát étteremvezetőként és bankett managerként dolgozott. A Vas Megyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium Büki Szakképző Iskolájának oktatója.

Idegenforgalmi szakmenedzser végzettséget szerzett a Budapest Gazdasági Főiskolán és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán diplomázott.

Elérhetősége: tibor.stren@hunguesthotels.hu

 

Varga Veronika bankett manager

Varga Veronika

Fotó: Hunguest Hotels

2015-ben csatlakozott a bükfürdői Hunguest szállodák csapatához értékesítési asszisztensként, majd guest relations és bankett manager pozícióban folytatta karrierjét.

2008-ban szerzett közgazdászdiplomát a Széchenyi István Egyetemen.

Elérhetősége: veronika.varga@hunguesthotels.hu