Új projektmenedzser a Danubius Hotels üzemeltetési csapatában

Forrás: turizmus.com

 2019. július 31. 19:28

Lendvai Róbert a Danubius Hotels központi üzemeltetési csapatának új munkatársa.

A Danubius Hotels Group új projektvezetője, Lendvai Róbert július 22-én kezdte meg munkáját a vállalatnál. A szakember a Mercure Budapest City Center F&B igazgatói székéből érkezett és Márics József központi üzemeltetési igazgató közvetlen munkatársaként végzi a feladatait – tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.

Lendvai Róbert

Fotó: Danubius Hotels

Lendvai Róbert karrierjét pincérként kezdte, majd 2007-ben került Mercure Budapest City Centerhez, ahol tizenkét évig dolgozott. Munkáját F&B supervisorként kezdte, majd F&B managerként dolgozott. Többek között az első magyarországi Winestone étterem megnyitásában is közreműködött. A projekt sikerességét mutatja, hogy a szálloda a következő évben 4* superior besorolást kapott.

A Danubius projektvezetőjeként a szakember először F&B területen használatos informatikai rendszerek beüzemelését koordinálja. Új pozíciójában azt tekinti elsődleges céljának, hogy az informatikai rendszerek hatékonyan szolgálják a vállalat céljait, de egyúttal az azokat használó munkatársak mindennapjait is képesek legyenek megkönnyíteni.

Róbert szabadidejében tizenhárom éve foglalkozik sportfotózással, tagja a Magyar és a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségnek is.