Új revenue igazgató a The Ritz-Carlton, Budapestnél

Forrás: turizmus.com

 2019. május 14. 20:36

Új szakember erősíti a The Ritz-Carlton, Budapest foglalási-, és bevételi osztályának csapatát. Daniel Kusch a hotel teljes árbevételének kezeléséért felel.

Daniel Kusch

Fotó: The Ritz-Carlton, Budapest

Az évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Daniel Kusch egyik fő feladata, hogy nyomon kövesse, elérje a pénzügyi terveket, és célokat a The Ritz-Carlton márkával Magyaroszágon.

Az Astanaból frissen Magyarországra érkezett szakember pályafutása során olyan piacvezető szállodákban dolgozott, mint a The Jaffa, A Luxury Collection Hotel, Tel Aviv-ban, ahol számos más feladata mellett felelős volt a szálloda megnyitása utáni pénzügyi célok és tervek eléréséért.

Külföldi szállodáknál szerzett pénzügyi tapasztalatot, mielőtt a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához csatlakozott. Dolgozott a The St. Regis szállodánál, ahol nyitás előtt és alatt a foglalási teamet irányította. Részese volt az Aloft Abu Dhabi csapatának is, ahol a stratégiai tervek kidolgozása és koordinálása volt a feladata, egy olyan hotel számára, ami 408 szobával, 5 étteremmel és bárral, valamint három rendezvényteremmel rendelkezett.

Daniel Kusch hivatalosan 2019 májusában csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapesthez.