Új taggal bővül a Hungexpo Zrt. menedzsmentje

Forrás: turizmus.com

 2019. február 27. 12:34

Márciustól új értékesítési és szponzorációs igazgatóságot alakít ki a Hungexpo, az új igazgatóság vezetője Bosznai Károly lesz.

Az új igazgató fő feladata a Hungexpo szolgáltatásainak szélesebb körben történő értékesítése és a teljes vállalatra vonatkozó szponzorációs tevékenység összehangolása lesz.

Bosznai Károly tapasztalt szakember, két évtizedes kül- és belföldi szakmai vezetői múlttal a turizmus különböző területein. A Hungexpóhoz a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace Event Director pozícióját követően érkezik, ahol 6 évet töltött.

Bosznai Károly

Fotó: Hungexpo

A Hungexpo vezérigazgatója, Ganczer Gábor elmondta: „Több, mint 10 éve ismerem Karcsit, számos esetben volt alkalmunk együtt dolgozni, elkötelezett, igényes profi, nagyon örülök, hogy mostantól a Hungexpo csapatát erősíti.” Bosznai Károly számára „megtisztelő egy ilyen nagy múltú céghez érkezni, de ami igazán vonzó, az a vállalat jövőképe és a fejlődési lehetőség. Szintén nagyon fontos szempont egy szakmailag hiteles csapat tagjának lenni" - tette hozzá.

Bosznai Károly elérhetőségei: 06-20-776-23-27. A mail címe: bosznai.karoly@hungexpo.hu lesz.