Új ügyvezető az AutoWallis Csoport Sixtet képviselő leányvállalatánál

Forrás: turizmus.com

 2023. július 26. 21:02

Az autókölcsönzés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező Kovács Miklós irányítja a jövőben az AutoWallis leányvállalatát, mely Magyarországon a Sixt márkáért felel.

Kovács Miklós

Fotó: Auto Wallis

Kovács Miklós tölti be a jövőben a Wallis Autókölcsönző Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját, miután annak éléről Dévai Gábor családi okok miatt távozott.

Kovács Miklós több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autókölcsönzés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások területén. Karrierjét a Hertz Autókölcsönzőnél kezdte 1986-ban, ahol egészen 2017-ig dolgozott különböző pozíciókban. 2018-ban csatlakozott a Sixt magyarországi csapatához operatív igazgató-helyettesként, ahol 2019-től operatív igazgatóként, majd 2023 óta üzletfejlesztési vezetőként dolgozott.

A cég lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a Wallis Autókölcsönző az AutoWallis Csoport tagjaként magas minőségű rövid és hosszú távú autókölcsönzői szolgáltatásokat nyújt a Sixt rent a car nemzetközi hálózatának magyarországi franchise partnereként.

Dévai Gábor

Fotó: saját fotó

Dévai Gábor közel két évtizede vezette a céget, mely időszak alatt a Sixt meghatározó pozícióba került a magyar piacon. Az AutoWallis igazgatósága ezúton köszöni a szakember eddigi munkáját, és sok sikert kíván további pályafutásához.

Szerkesztőségünk megkeresésére Dévai Gábor az alábbi privát elérhetőségét adta meg: devai.gabor73@gmail.com, telefonszáma változatlan.