Új ügyvezető és stratégiai együttműködés a Kumánia Gyógyfürdőben

Forrás: turizmus.com

 2021. június 01. 16:47

Május óta Kecze Mátyás személyében új ügyvezető irányítja a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft.-t. A társaság június elsejétől statégiai partnerségi megállapodást kötött a Pearl Managementtel.

Kecze Mátyás kérdésünkre elmondta, hogy 2015 és 2017 között műszaki vezetőként már dolgozott a komplexumban.

Kecze Mátyás

Fotó: saját kép

Azt is megtudtuk, hogy a szálloda május 17. óta fogadja a vendégeket, és a fürdő fedett részét jelenleg csak a szállóvendégek használhatják.

A fürdő június 12-én nyit a nagyközönség számára. Heteken belül megnyílik a közel 300 négyzetméteres felületű új kültéri gyógyvizes medence is. Az új ügyvezető arról is beszámolt, hogy felívelő vendégszámra, elsősorban belföldi vendégekre számít az idén. A jövőben a komplexum bővítése várható, miután elindul a fürdő telkén egy uszoda és sportcsarnok tervezése – tájékoztatott.

A Pearl Marketing and Management Kft. az új ügyvezető felkérésére az önkormányzati tulajdonú fürdő, szálloda és szálláshelyek menedzsmentjében vesz részt a következő időszakban, amelyhez kapcsolódik egy teljes körű sales és online marketingtámogatás is, ezekhez pedig szolgáltatás- és rendszerfejlesztés párosul.

A projekt célja erősíteni Kisújszállás és turizmusának szerepét a belföldi turisztikai palettán, a vendégéjszakaszám és az árbevétel növelése, racionalizálása, illetve az önkormányzati tulajdonú szálláshelyek új célcsoportok irányába való promóciója a “Pearl-eszközrendszeren” keresztül.

A település kiváló adottságokkal rendelkezik, az önkormányzati vállalkozások és turisztikai területek is sokrétűek:
  • Kumánia Gyógy- és Strandfürdő
  • Hotel Kumánia ***superior
  • Kumánia Gyógyászat
  • Kumánia Kemping és ifjúsági szálláshely
  • Magyarhertelendi tábor

 

Hotel Kumánia

Fotó: Hotel Kumánia

A Kumánia Kft. új ügyvezetőjének elérhetőségei:

Kecze Mátyás
+36 70 682 6268