Új vezérigazgató a Corinthia Hotel Budapest élén

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 03. 17:07

A Corinthia Hotels Jean Pierre Mifsudot nevezte ki a főváros egyik legpatinásabb szállodája, a Corinthia Hotel Budapest új vezérigazgatójává.

A vendéglátó- és szállodaiparban közel húszéves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkező, máltai szakember a Marina Hotel Corinthia Beach Resortból érkezett Budapestre és vette át Thomas M. Fischer helyét, aki a Corinthia Hotel London igazgatóként folytatja munkáját.

Jean Pierre Mifsud új pozíciójában a díjnyertes szálloda irányításáért, az optimális szintű vendég- és dolgozói elégedettségért és a nyereséges működésért felelős. Mindezt annak érdekében, hogy a hotel nemzetközi viszonylatban továbbra is virágzó vállalkozásként működhessen.

A máltai üzletember az 1990-es évek közepén hazájában, a Corinthia Hotel St George's Bay-ben  kezdte pályafutását, felsővezetői tapasztalatait pedig a Corinthia Hotels további máltai és lisszaboni szállodájáiban szerezte.

„A Corinthia Hotel Budapest egy új és jelentős állomás számomra, éppen ezért izgatottan nézek elébe a rám váró feladatoknak. Célom, hogy továbbra is megőrizzük az 1896-os nyitás óta ránk hagyományozott értékeket, és természetesen mindemellett továbbra is a legmagasabb színvonalon legyünk képesek megfelelni a azoknak az elvárásoknak, amelyeket a jelenkor legigényesebb vendégei támasztanak a szállodai szolgáltatások vonatkozásában." – nyilatkozta az új vezérigazgató.

„Amióta a '90-es években csatlakozott hozzánk, Jean Pierre Mifsud urat a Corinthia Hotels felbecsülhetetlen értékű nagyköveteként tartjuk számon. Karrierjének következő, budapesti állomásaként a Corinthia Hotel Budapest vezetésével nem kevesebbet vállal, mint hogy ez a kulturális és történelmi értékekkel bíró szálloda továbbra is a főváros egyre növekvő turisztikai piacának egyik legfényesebb ékköve legyen." – fogalmazott Simon Naudi, a Corinthia Hotels központi vezérigazgatója.

Jean Pierre Mifsud karrierjének kezdete után a máltai és lisszaboni szállodákat követően 2007-ben a vendéglátóiparban is jelentős sikereket ért el, számos népszerű éttermet üzemeltetve hazájában. 2010-ben visszatért a szállodaiparba és a Corinthia Palace Hotel & Spa operatív igazgatójaként kapott megbízatást. Karrierje ezt követően a Corinthia Hotel St. George's Bay szállodában folytatódott, majd 2013-ban hotel menedzseri kinevezében részesült a szintén máltai Marina Hotelben, ahol hamarosan szállodaigazgatónak nevezték ki.