Horváth Vanda vezeti a Budapest Brand Turisztikai és partnerségi csoportját

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 15. 17:41

Horváth Vanda 2021. októberében csatlakozott a Budapest Brand Nzrt. csapatához turisztikai marketing területre, ahol idén szeptember 15-től a Turisztikai és partnerségi csoportot vezeti.

Horváth Vanda 2002-ben kezdte szakmai pályafutását Budapest Főváros Önkormányzata kulturális és turisztikai szervezeteinek kötelékében.

Horváth Vanda

Fotó: Budapest Brand

Közel 10 évig erősítette a Budapesti Turisztikai Hivatal, a Budapesti Városarculati Tanácsnoki Iroda, valamint a Főpolgármesteri Hivatal szakmai egységeit turisztikai és kulturális marketing, illetve city branding területen.

Az elmúlt éveket külföldi tapasztalatszerzéssel töltötte desztinációmenedzsment, turizmus és ügyfélkapcsolat területeken.

Új pozíciójában egyebek mellett felel majd a Budapest Card marketingstratégiájáért, értékesítéséért és termékfejlesztéséért, a Budapestinfo turisztikai információs irodahálózat értékesítési tevékenységéért, valamint a Budapest Brand Nonprofit Zrt. hazai és nemzetközi turisztikai partnerségi kapcsolataiért és turisztikai marketingtevékenységéért.

A szakember marketingkommunikáció szakirányú közgazdász végzettsége mellé 2020-ban a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett okleveles közgazdász mesterfokozatot turizmus-menedzsment szakon.

Elérhetőségei:
E-mail: horvath.vanda@budapestbrand.hu
Telefon: +36 30 080 9195