Új vezető a Human Telex ONE élén

Forrás: turizmus.com

 2021. február 04. 15:11

Esküdt Attila, a Human Telex online event divíziójának új szakmai vezetője szerint a digitális események hosszú távon is velünk maradnak.

Az elmúlt évben létrehozott Human Telex ONE online event divízió élére a reklám- és rendezvényszervező ügynökség saját berkein belül talált új vezetőt.

Esküdt Attila mintegy 15 éve dolgozik a cégnél, event group leader pozícióját váltotta le az új kinevezéssel.

Esküdt Attila

Fotó: Human Telex ONE

„A rendezvényszervezés lépcsőfokait végigjártam, és bár az online eventek világára a pandémiás helyzet miatt kezdtünk el intenzíven fókuszálni, úgy gondolom, hogy a hasonló események hibrid formában hosszú távon is velünk maradnak. Főként azok, melyeknél az információátadáson van a hangsúly, például nemzetközi konferenciák, sajtótájékoztatók, sales meetingek esetében látjuk, hogy a résztvevőknek sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a digitális térben a földrajzi és időbeli akadályokat áthidalva előadni, vagy vendégként jelen lenni. Mindez kitágítja a lehetőségeket is. A mi feladatunk pedig, hogy ezeket a találkozókat, adásokat is minél élvezhetőbbé és izgalmasabbá tegyük” – mondta Esküdt Attila.

A Human Telex ONE munkáját támogatja Bartók Noémi digitális igazgató is. A teljes rendezvény üzletágért továbbra is Rapatyi Attila event ügyvezető igazgató és Soproni István event kreatív igazgató felel az ügynökségnél.