Új vezető a Szent Adalbert Rendezvényközpontban

Forrás: turizmus.com

 2023. július 27. 10:43

Bulfán Miklóst június elsejétől kérték fel az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye tulajdonában álló intézményegyüttes vezetésére.

Bulfán Miklós

Fotó: Szent Adalbert Rendezvényközpon

Az esztergomi születésű szakember az érettségi után idegenvezető képesítést, ezt követően pedig a BGF-KVIF karán (mai BGE) közgazdász képesítést szerzett idegenforgalmi és szálloda szakon. A későbbiekben marketing mesterképzésen bővítette tudását az EDUTUS Egyetemen.

Szakmai tevékenységét a Thermal Hotel Visegrádban (2007-2009) kezdte londinerként, majd recepciósként. Dolgozott a Hotel Bellevue-ben (2010-2015) front office, sales és üzemeltetés területeken, majd a Portobello Hotel (2015-2020) megnyitásában, piaci bevezetésében és napi működtetésében működött közre.

2020-tól a Szent Adalbert Központhoz tartozó, két szállodai egységből álló Hotel Adalbert (Szent György ház és Szent Tamás ház) szállodavezetői feladatait látta el, az elmúlt tanévben óraadó szakoktatóként is dolgozott egy helyi szakközépiskolában.

A Szent Adalbert Rendezvényközpont, a Prímás Pince és a Hotel Adalbert egységek piaci pozícióját önállóan, illetve egységként is szeretné tovább erősíteni. A napi működés hatékonyságának optimalizálását szintén fontos feladatomnak tartom – nyilatkozta lapunknak az igazgató, aki a korábbi igazgató, Kovács Viktória szemléletének megfelelően kívánja folytatni munkáját.

Helyi lakosként küldetésének érzi, hogy részlegeik a szolgáltatási skálát tekintve kiegészítsék egymást, a város és a régió koncepciójába illeszkedve tovább növeljék az átlagos tartózkodási időt és költést Esztergomban. Törekvése, hogy az itt élők számára is elérhetővé és vonzóvá tegyék szolgáltatásainkat.