Új vezető a Weco-Travel MICE-részlegének élén

Forrás: turizmus.com

 2019. január 24. 16:09

Székely Andrea veszi át a Weco-Travel Kft. konferencia- és rendezvényszervezői üzletágának vezetését, miután Morlin Franciska nyugdíjba vonult.

A MICE-részleg új vezetője 1998-tól 2007-ig referensként dolgozott francia beutazó incentive piacon a Budatours DMC-nél, majd 2007-től a Weco-Travelnél senior pozícióban konferencia- és rendezvényszervezőként.

Székely Andrea kinevezése kapcsán kiemelte: „Nagyra értékelem, hogy egy ilyen lehetőséget kaptam a Weco-Traveltől a karrierem építésére. A Weco egy folyamatosan fejlődő, modern szemléletű, de időtálló értékeket valló cég, és ezzel a filozófiával számomra nagyon könnyű volt azonosulni az elmúlt 12 évben. Célom, hogy a cég további fejlődéséhez aktívan hozzájáruljak, és ebben segítségemre van egy tehetséges munkatársakból álló nagyszerű csapat.”

Székely Andrea

Fotó: turizmus.com

A pozíciót mostanáig Morlin Franciska töltötte be, aki 40 éves szakmai múlttal a háta mögött tavaly év végén nyugdíjba vonult. A szakember 1981-ben kezdte a konferencia- és rendezvényszervezési szakmát, dolgozott az IBUSZ és a Cooptourist kongresszusi részlegénél. 2002-ben került a Weco-Travelhez (akkori nevén Chemol Travel), ahol 2018-ig a konferencia- és rendezvényszervezési üzletág vezetője volt.

Közel 40 éves pályafutása során a szakma iránti elhivatottságát és magas szintű szakértelmét több díjjal is jutalmazták (az Év Rendezvényszervezője díj 2005, MARESZ díj 2012, az Év Legjobban Szervezett Kongresszusa díj - European Allergology and Clinical Immunology Congress 5000 fő 1996). Morlin Franciska külső tanácsadóként továbbra is jelen lesz a cég egyes projektjeiben.

Székely Andrea elérhetőségei:

email: szekely.andrea@wecotravel.hu

Telefon: +36 30 370 5685