Új vezetők a Hotel Azúr és a Hotel Azúr Prémium Siófok élén

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 10. 16:12

Tavasztól új vezérigazgatója, júliustól új üzletfejlesztési igazgatója van a siófoki Hotel Azúr ****, és Hotel Azúr Prémium***** házaknak. Szeptembertől a szállodák konyháit és cateringjét is új szakember veszi át.

Gombos Attila

Fotó: Hotel Azúr

Gombos Attila mint vezérigazgató irányítja az Hotel Azúr ****, Hotel Azúr Prémium***** Siófok szállodákat, és felelős az új beruházásokkal és szolgáltatásokkal bővülő szállodakomplexum üzemeltetéséért, fejlesztésekért és a beruházásokért. A szakember F&B managerként kezdte vezetői pályafutását az Egyesült Államokban, majd több nemzetközi szállodában dolgozott Magyarországon, Dominikán, az USA-ban, Kajmán-szigeteken és Mexikóban.

Az elmúlt két évben General manager pozíciót töltött be  a Mahekal Beach Resort-ban, Playa del Carmen, Mexikóban.

Executive MBA fokozatota Wirtschaftuniversitaet Wien és University of Minnesota intézményeiben szerzett, Bachelor of Science (B.S.) in Hospitality Management tanulmányait pedig Florida International Universityn végezte Miamiban.

Elérhetősége: attila.gombos@hotelazur.hu

 

Imre Krisztina

Fotó: Hotel Azúr

Júliustól Imre Krisztina mint üzletfejlesztési igazgató felel a szálloda Sales és marketing tevékenységéért, a fejlesztések és beruházások kapcsán létrejött új termékek piaci bevezetéséért, a komplexum üzleti terveinek kidolgozásáért. A szakember pályafutását a Danubius Hotelsnél kezdte, ahol 15 év alatt a sales minden területén tapasztalatot szerzett. Az elmúlt 8 évben az Accent Hotels szállodáiban Sales és Marketing igazgatóként tevékenykedett.

Elérhetősége: +36 30 664 9528

 

Dinnyés Csaba

Fotó: Hotel Azúr

Szeptember 1-jétől Dinnyés Csaba Executive Chef-ként vezeti a Hotel Azúr ****, Hotel Azúr Prémium***** Siófok konyháit. A szakember pályafutását az Accor Pannoniánál kezdte, majd dolgozott többek között a Le Meridien Budapest, a  Le Meridien Dubai és a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa szállodákban. Feladata lesz a 4 és 5 csillagos szállodák éttermi kínálata, valamint a rendezvény-catering megújítása.

Elérhetősége: +36 30 331 5124