Új vezetők a SIXT Hungary csapatában

Forrás: turizmus.com

 2018. január 19. 11:27

A SIXT sikeres 2017-es üzleti éve után megerősíti operációját és két új embert vesz fel, hogy még jobban tudjon koncentrálni az ügyfelekre, ügyfélélményre és az üzletfejlesztésre.

Lakatos Péter

 

Lakatos Péter operatív vezető munkakörben kezdte meg munkáját január 8-án. A szakember a Kecskeméti Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán szerzett gépészmérnök végzettséget, melyet a Budapesti Gazdasági Főiskola PSZF karán mérnök közgazdász diplomával egészített ki.

A flottakezelési üzletágban 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során hazai, valamint nemzetközi kis- és nagyvállalatok teljes járműparkjának menedzselésével foglalkozott, beleértve a költségoptimalizálás tervezését, hosszútávú stratégiák kidolgozását, a hatékonyság elemzését és ellenőrzését. Lakatos Péter a flottagazdálkodás, a limuzin üzletág és a műszaki osztály tevékenységéért felelős.

Kovács Miklós

 

Kovács Miklós operatív vezető-helyettes munkakörben kezdte meg munkáját, szintén január 8-án. A szakember a Közlekedésgépészeti Szakközépiskola Logisztikus szakán végzett és a Szent István Egyetem Gyöngyösi Főiskola Gazdálkodási Karán folytatta tanulmányait.

Hosszú és szerteágazó szakmai tapasztalata van az autókölcsönzési tevékenységben. A Főtaxi Autókölcsönző üzletágánál 9 évig dolgozott műszaki gépkocsi átadó-átvevő, szerviz- és biztosítási kár ügyintéző, majd ügyfélszolgálati képviselő munkakörben. Ezt követően a Hertz Autókölcsönzőnél helyezkedett el, ahol pályafutását ügyfélszolgálati képviselőként kezdte, majd supervisorként folytatta.
1998-tól értékesítési vezető, 2004-től országos hálózati és értékesítési vezető, 2013-tól a- repülőtéri iroda és disztribúció vezetője volt, végül a budapesti városi irodák, országos ügyfélszolgálat, disztribúció és online árazás vezetőjeként fejezte be ottani munkáját.

Kovács Miklós az ügyfélirodák és a vevőszolgálat tevékenységéért felelős.