Új vezetőségi tagok a Zeina Hotelsnél

Forrás: turizmus.com

 2022. február 22. 15:19

Az egész turizmust érintő megpróbáltatásokkal teli időszak után a Zeina Hotels újult erővel, szakmailag felkészült csapattal várja vendégeit – tájékoztatta a szállodalánc szerkesztőségünket.

A Continental Hotel Budapestben Podhorányi György az új üzemeltetési igazgató, az éppen megújuló Araz Étterem igazgatói pozícióját pedig Kákonyi András tölti be.

A Zeina Hotels mindhárom szállodájáért (Continental-, Prestige-, és Boutique Hotel Budapest) felelős értékesítés és műszak részlegeken pedig Bánfi Ágnes a MICE-, Szabó Orsolya pedig a leisure sales manager, az új műszaki igazgató Fülöp Zoltán.

Podhorányi György, a Continental Hotel Budapest új üzemeltetési igazgatója, nemzetközi és hazai ötcsillagos tapasztalatokkal érkezett a szálloda kötelékébe. Legutóbb a Kempinski Corvinus szálloda csapatát erősítette front office manager munkakörben.

Jelenlegi pozícióban 2021 decembere óta az operatív részlegek irányításáért és a hatékony gazdálkodásáért felelős.

Kákonyi András immáron több mint 25 éve dolgozik vendéglátásban. A szakmát a Marriott szállodában kezdte, ahol közel tíz évet töltött el. 2016-tól először az Exe Danube pre-opening management F&B részlegéért felelt, majd a Boscolo banquet managere lett. Kisebb kihagyás után 2021 végétől az új arculattal és koncepcióval rendelkező Araz Étterem nyitó csapatát vezeti.

A fotón balról jobbra: Podhorányi György, Kákonyi András, Bánfi Ágnes, Szabó Orsolya, Fülöp Zoltán

Fotó: Zeina Hotels

Bánfi Ágnes 2017 óta volt tagja a legendás Gundel étterem sales csapatának. Eleinte mint rezervációs munkatárs segítette precíz és lelkes hozzáállásával az étterem munkáját. 2019-től már event sales executive pozícióban az étterem rendezvényeiért volt felelős. 2021 júniusa óta a Zeina Hotels MICE-részlegének vezetője.

Szabó Orsolya tíz éven át dolgozott a Hotel Rege szállodában – későbbiekben Europa Congress Center – sales manager, majd értékesítési vezetőhelyettes pozícióban. Feladatai közé tartozott az új partnerek felkutatása, szabadidős egyéni és csoportos foglalások, corporate foglalások és rendezvényfoglalások kezelése. Hat év kihagyás után a Pest Inn Hotelben folytatta pályafutását sales manager pozícióban. 2021 augusztusa óta vezeti a Zeina Hotels leisure sales csapatát.

Fülöp Zoltán 2017 áprilisa óta erősíti a szállodalánc műszaki csapatát, pár hónappal később pedig már a helyettesi feladatokat látta el, sikeresen felvéve a szálloda ritmusát. 2022 eleje óta tölti be a műszaki igazgató pozíciót. Mivel ezelőtt számtalan projektben vett részt kivitelezőként, nagyszerűen megállja helyét az új kihívásokkal teli üzemeltetési oldalon is.

Kapcsolódó cikkek

Ünnepel a Zeina Hotels

2020. február 27.