Budai Zoltán hazatér

 2014. június 16. 13:59

A Magyar Turizmus Zrt. ezúton tájékoztatja a turisztikai szakmát, hogy Dr. Budai Zoltán a Magyar Turizmus Zrt. észak-amerikai képviseletének vezetője családi okok miatt távozik posztjáról. A képviselet irányítását Fekete Magdolna veszi át.

Fekete Magdolna jelenleg is a külképviselet munkatársa a MICE és travel trade terület felelőse.

Dr. Budai Zoltán vezetése alatt a Magyar Turizmus Zrt. észak-amerikai képviselete aktív tevékenységet folytatott, megújította külpiaci és magyarországi szakmai kapcsolatait. Az USA egyike Magyarország 10 legjelentősebb turisztikai küldőpiacának. Jelenleg a 8. helyen áll a küldőországok rangsorában. Az innen érkező vendégeknek több mint 512 ezer vendégéjszakát köszönhetnek éves szinten hazánk kereskedelmi szálláshelyei. A KSH adatai szerint 2013-ban 17,8%-kal nőtt az Amerikai Egyesült Államokból, és 25,4%-kal a Kanadából Magyarországra érkező vendégek száma. A kedvező tendencia az idei évben is folytatódott.
A hazatérő Pro Turismo díjas szakember itthon is a turizmushoz kapcsolódó területen folytatja szakmai pályafutását. Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatja a szakmát.
A Magyar Turizmus Zrt. vezetése köszönetét fejezi ki távozó kollégájának azért, hogy maximális szakmai felkészültséggel és hatékonyan képviselte Magyarországot az Amerikai Egyesült Államokban.

A New York-i képviselet és Fekete Magdolna elérhetőségei változatlanok maradnak.
Tel.: +1 (212) 695-1221+1 (212) 695-1221; E-mail: travel@gotohungary.com
A Magyar Turizmus Zrt. kéri szakmai partnereit, hogy továbbra is forduljanak Magdolnához bizalommal.