Változás a Párisi Udvar Hotel Budapest értékesítési csapatában

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 14. 16:20

A korábbi értékesítési igazgató, Farah Willey munkaviszonya megszűnt július közepén, feladatait megbízott értékesítési vezetőként jelenleg Árvay Zsófia, Associate Director of Sales látja el.

A Párisi Udvar Hotel Budapest a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként idén nyáron nyitotta meg kapuit. A világviszonylatban is egyedülálló, műemlékvédelmi szempontból kiemelkedő, exkluzív szálloda nyitása már lezárult, a munkatársi csapat azonban mostanra teljesedett ki. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior munkatársak és friss, innovatív szemlélettel érkező, fiatal kollégák egyaránt gazdagítják a szálloda szakembergárdáját, tudtuk meg a szállodától.

Árvay Zsófia

Fotó: Párisi Udvar Hotel

Árvay Zsófia 2018 decemberében csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapatához, miután közel 9 évig az IHG szállodaláncnál tevékenykedett az értékesítés különböző területein és több szálloda nyitásában is részt vett. Többéves külföldi tartózkodás után az elmúlt évben tért vissza Budapestre.

Elérhetősége:

+36 70 390 8003;   zsofia.arvay@parisiudvarhotel.com

Továbbra is a csapatot erősíti: Hajdu Péter, aki a csoportos értékesítés és rendezvényszervezés részlegért felel, valamint Nagyváradi Gábor corporate sales manager.

Elérhetőségeik:

Nagyváradi Gábor

Corporate Sales Manager

+36 70 463 3703

gabor.nagyvaradi@parisiudvarhotel.com

Hajdu Péter

Head of Groups & Events

+36 20 776 2306

peter.hajdu@parisiudvarhotel.com