Változás az Aquaworld Úszóakadémia élén

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 17. 10:49

2021 őszétől Güttler Károly és Ágh Norbert olimpikonok veszik át az Aquaworld Úszóakadémia szakmai irányítását.

Az újpesti élményfürdőben 2014-ben Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszónő szakmai irányításával alakult meg az Aquaworld Úszóakadémia, amely az elmúlt 7 év alatt sok ezer gyermekkel és felnőttel szerettette meg az úszás szépségét. Oktatási programjának alapmottója a játékosság, az élmény alapú oktatás volt, amely szemlélet a jövőben is megmarad!

„Szeretném megköszönni Kovács Ági eddigi kiváló munkáját és nagyon sok sikert kívánunk neki az új kihívásokhoz! A jövőnket illetően pedig abszolút bizakodóak vagyunk, ugyanis a főpróbát a nyáron már sikeresen megtartottuk. A Güttler – Ágh páros által szervezett nyári táborok után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a szülőktől, így két remek szakemberrel a sorainkban optimistán várjuk az Úszóakadémiánk szeptemberi újraindulását is! – nyilatkozta Sívó Roland, a létesítmény igazgatója.

Güttler Károly és Ágh Norbert

Fotó: Aquaworld

Güttler Károly

Európa-bajnok, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes magyar mellúszó, a világ legjobb úszója 1993-ben, Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja, a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás bizottságának elnöke, a Güttler - Ágh Úszóiskola szakmai vezetője.

Ágh Norbert
sokszoros magyar bajnok, magyar válogatott olimpikon, többszörös amerikai bajnok úszó, az 1988. évi olimpiai csapat tagja, sportmenedzser.

A Güttler - Ágh Úszóiskola alapítója és általános vezetője, valamint a Magyar Élet és Vízimentő Szakszövetség alelnöke.