Változások a kecskeméti Sheraton értékesítési csapatában

Forrás: turizmus.com

 2020. február 11. 09:00

Megújult értékesítési csapattal kezdte az évet a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel, ahol tavaly szeptember óta több fiatal kolléga kezdte el a munkát.

Farkas Krisztina

Fotó: Four Points by Sheraton Kecskemét

Farkas Krisztina – értékesítési és marketing igazgató

Főiskolai tanulmányait Angliában, az University of West London egyetemen végezte el. Szakmai tapasztalatát az angliai RadissonBlu Edwardian szállodalánc berkein belül alapozta meg F&B és front vonalon. 2015-ben költözött haza és csatlakozott a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel csapatához. Másfél év szülési szabadság után, 2019 novemberében tért vissza mint értékesítési és marketingigazgató.

Elérhetősége:
Telefon: +36 70/476-8690
E-mail: krisztina.farkas@fourpointskecskemet.com


Aszódi Júlia

Fotó: Four Points by Sheraton Kecskemét

Aszódi Júlia – rendezvényszervező

A Budapesti Gazdasági Egyetemen 2018 januárjában szerezett diplomát, szakmai gyakorlatát a Novotel Budapest Centrumban töltötte el, ahol a szálloda operatív oldaláról szerzett tapasztalatot. Az egyetemet követően a családi vállalkozásukban kezdett el dolgozni marketing területen. A kecskeméti Four Points by Sheraton szállodában 2019 szeptemberétől dolgozik mint rendezvényszervező.

Elérhetősége:
Telefon:+36 70/522-2906
E-mail: julia.aszodi@fourpointskecskemet.com

 

Ujszászi Nóra

Fotó: Four Points by Sheraton Kecskemét

Ujszászi Nóra – rendezvényszervező

2006-ban szerzett közgazdász diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Szakmai pályáját ugyanebben az évben kezdte meg az Atlas City Hotel*** értékesítési csapatában, majd 2011-ben az Abacus Business & Wellness Hotelben ismerkedett meg először a rendezvények világával. 2011 közepén elhagyva a szállodai világot, a rendezvényszervezést közvetítői oldalról ismerte meg az EVENTORG Rendezvényszervező Iroda alkalmazásában. 2020 januárjától a Four Points by Sheraton értékesítési csapatát erősíti mint rendezvényszervező.

Elérhetősége:
Telefon: +36 30/476-1526
E-mail: nora.ujszaszi@fourpointskecskemet.com

 

Kecskés Anita

Fotó: Four Points by Sheraton Kecskemét

Kecskés Anita – értékesítési és revenue koordinátor

2018 januárjában végzett a Budapesti Gazdasági Egyetem idegenforgalom-szálloda szakirányán, szakmai gyakorlatát az Aquaworld Resort Budapest szálloda marketingrészlegén töltötte. 2018 márciusában értékesítési asszisztensként kezdett el dolgozni a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban, 2019. február óta pedig értékesítési & revenue koordinátorként tevékenykedik a szállodában.

Elérhetősége:
Telefon: 76/888-530
E-mail: anita.kecskes@fourpointskecskemet.com