Változások a Starlight Suiten Hotel Budapest élén

Forrás: turizmus.com

 2015. december 15. 13:17

6 év elteltével távozott a Starlight Suiten Hoteltől Nagy Kinga, aki az elmúlt 4 évben a szálloda vezetéséért volt felelős. Kinga 2016. januártól a bécsi Starlight Suiten Hotel Renngasse és Salzgries szállodákat fogja vezetni, elérhetősége: kn@starlighthotels.com.

2015. december 1-től Franciscy Gergő veszi át a helyét a Starlight Suiten Hotel Budapest élén. Gergő új Hotel Manageri feladatai mellett megtartja korábbi Operations Manageri pozícióját is a Mamaison Hotel Andrássy Budapest szállodában.

Gergő 2008 óta tölti be a Mamaison Hotel Andrássyban az Operations Manager pozíciót. 2003-ban recepciósként kezdte pályafutását a cégnél, majd szorgalmas és professzionális munkájának köszönhetően, 2005-ben Front Office Manageri kinevezést kapott, melyben kiváló vezetői készségeiről is tanúbizonyságot tett, így 3 évvel később a szálloda üzemeléséért felelős részlegeinek irányítását is átvette.

Operations Managerként felelős a Front Office, Housekeeping és Műszaki részlegek mindennapi gördülékeny működéséért, a részlegeken dolgozó kollégák irányításáért, a kiemelkedő minőségű szolgáltatásokért, s végül, de nem utolsó sorban a vendégelégedettségért.

Gergő a Starlight Hotelben is hasonló feladatokat fog ellátni, önállóan irányítva a szálloda működését.

Franciscy Gergő elérhetőségei:

e-mail: gfranciscy@mamaison.com vagy gfranciscy@starlighthotels.com,

mobil: +36 20 477 4504