Változások a The Three Corners Hotels Budapest vezetőségében

Forrás: turizmus.com

 2022. október 10. 16:56

Gonda János és Héni Zsolt is immár két-két The Three Corners Hotelt vezet Budapesten.

Szeptember 1-jétől Gonda János vezeti az augusztus végén megnyílt négycsillagos, 74 szobás The Three Corners Downtown Edition Hotelt.

Gonda János

Fotó: The Three Corners Hotels

A szakember közel 6 éve csatlakozott a The Three Corners budapesti csapatához. A szállodanyitás nem ismeretlen feladat számára, korábban a 44 szobás The Three Corners Hotel Anna nyitásán is dolgozott, amelynek irányítását a jövőben is ellátja. Az elmúlt években az Anna mellett a lánc egy másik belvárosi szállodájának, a The Three Corners Hotel Artnak is az igazgatója volt, így két szálloda egyidejű üzemeltetésében is többéves tapasztalattal bír.

"Egy új szálloda nyitása mindig nagy kihívás. Büszke vagyok a csapattal eddig elért sikerekre és bízom abban, hogy az új szállodával tovább emelhetjük a budapesti szállodapiac színvonalát" – mondta Gonda János a The Three Corners Downtown Edition Hotel hivatalos megnyitóján.

Gonda János elérhetőségei:
Telefon: +36 30 322 0568
E-mail: gm-downtownhotel@threecorners.hu

Héni Zsolt

Fotó: The The Three Corners Hotels

Ezzel egy időben Héni Zsolt szállodaigazgató, a The Three Corners Lifestyle Hotel mellett, átvette a The Three Corners Hotel Art igazgatását Gonda Jánostól. Zsolt a pandémiát megelőző időszakban felelt a két szálloda irányításáért, most ismét a két legrégebben üzemelő The Three Corners Hotel vezetését látja el.

Héni Zsolt elérhetőségei:
Telefon: +36 30 200 7459
E-mail: gm-lifestylehotel@threecorners.hu