Változások a Wizz Air felső vezetésében

Forrás: turizmus.com

 2017. július 19. 16:18

A Wizz Air ügyvezető alelnökévé és vezérigazgató-helyettesévé nevezte ki Stephen Jonest, aki 2017. második felében foglalja el pozícióját. Rajta kívül két további kollégával is bővül a felső vezetői csapat.

Stephen Jones

Ügyvezető alelnökként és vezérigazgató-helyettesként Stephen Jones a Wizz Air kereskedelmi, marketing- és információtechnológiai szervezetéért felel majd, közvetlen irányítása alá tartoznak a vállalat kereskedelmi, marketing- és információtechnológiai igazgatói, ezen felül fontos szerepe lesz az igazgatótanács utódlástervezési tevékenységében is.

Iain Wetherall, a Wizz Air pénzügyi tervezésért és kontrollingért, valamint befektetői kapcsolatokért felelős vezetője 2017. augusztus 1-től a vállalat pénzügyi igazgatója lesz. E pozíciójában a Wizz Air könyvelési és adóügyi, pénzügyi tervezési és kontroling, flottavásárlási, vállalati pénzügyi, valamint beszerzési szervezeteiért felel.

Heiko Holm, a Wizz Air műszaki szolgáltatásaiért felelős vezetője 2017. augusztus 1-től a vállalat műszaki igazgatója lesz, mely pozíciót újonnan hozták létre a flottanövekedés hátterének megfelelő biztosítása érdekében. A műszaki igazgató felel a Wizz Air folyamatos légialkalmasság-fenntartó és Part-145 karbantartó szervezeteiért.

Mindhárman tagjai lesznek a vállalat felső vezetői csapatának.