Változások az OMD-nél

Forrás: mmonline.hu

 2018. december 20. 17:28

A személyi változások melllett a médiaügynökség jelentős szervezeti átalakuláson is átmegy a digitális transzformáció jegyében.

Szabó Edina

Fotó: mmonline.hu

Az OMG ügynökségi csoport ügyvezetői pozíciójában folytatja pályafutását Szabó Edina, az OMD vezetését pedig Kosaras Klaudia veszi át tőle. Szabó Edina többek között a teljes médiaügynökségi csoport kereskedelmi stratégiájáért, a médiavásárlási feltételek tárgyalásáért, az OMG aktuális és jövőbeli ügyféligényekre szabott termék- és szolgáltatás portfóliójának fejlesztéséért és árazásáért lesz felelős – derül ki az OMD közleményéből.

 

Kosaras Klaudia

Fotó: mmonline.hu

 

 

Kosaras Klaudia egyértelmű választás, hiszen az ügynökségnél töltött 13 év alatt mind az ügyfelek, mind a kollégák elismerését kivívva számos szép eredményt, szakmai díjat és elismerést tudhat magáénak.

Az OMD stratégiai átalakulásának középpontjában az új “Super Team” koncepció áll. Ennek lényege, hogy a cég munkatársai a klasszikus displaytől kezdve a programmatic vásárláson át a hirdetéskiszolgálásig a teljes online ökoszisztémát lefedve képesek lesznek hiteles, szakmailag megalapozott, ugyanakkor az ügyfél márkáját fókuszban tartott projektek teljeskörű menedzselésére. Ennek alappillére a teljes cégcsoportra kiterjedő digitális képzési program, melyet januárban indítanak.

Néz Kata és Yasar Umut

Fotó: mmonline.hu

A jelenlegi öt ügyfélcsoport a jövőben három csoporttá alakul, teamenként két senior kolléga vezetésével. Az ügyfélcsapatok munkáját digitális és stratégiai divíziók támogatják Yasar Umut Digital Director és Néz Kata Strategic Director vezetésével.  Umut és Kata irányításával a data, content és SEO területek még nagyobb hangsúlyt kapnak a jövőben.