Változások Gyomaendrődön a GYÜSZ-TE-ben

Forrás: turizmus.com

 2016. március 08. 16:36

2016 a változások éve Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesületben. Miután 2015 év végén Szarvas Ildikó TDM menedzser távozott az Egyesületből, helyét januártól Arany Ferenc vette át, aki eddig a Békés megyei Tourinform Irodában dolgozott.

Tímár Imre, az egyesület elnöke február végével lemondott az elnöki tisztségéről, helyére az elnökség Glózik Klárát választotta. A szakember sok más pozíciója mellett január 4-ig, 8 évig volt a Békés megyei Tourinform Irodavezetője, illetve a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

2016. március 7-én a GYÜSZ-TE közgyűlésén bemutatkozott Dr. Glózik Klára a közgyűlés előtt, ahol beválasztották az elnökségbe, valamint szavaztak arról is, hogy ezentúl 2 alelnöke lesz az egyesületnek: Gera Krisztián, a Liget Fürdő igazgatója mellett a jövőben Rideg Zoltán is alelnöki pozíciót tölt be.

Az Egyesület az elnökségi ülésén a 12 elnökségi tag egyhangúlag megszavazta Dr. Glózik Klárát az elnöki pozícióra, így 2016. március 8-tól elnökként segíti a GYÜSZ-TE munkáját.