Váradi János távozik az El Al magyarországi képviselete éléről

Forrás: turizmus.com

 2022. október 19. 15:50

Tíz sikeres esztendő után, ez év végén távozik az El Al Izraeli Légitársaság magyarországi vezetője.

Váradi János tíz évvel ezelőtt egy német cég ügyvezetői székéből került fejvadász közreműködésével Izrael nemzeti légitársaságának hazai igazgatói pozíciójába. Az akkor maga elé tűzött legfontosabb céljai mára mind teljesültek. Tel-Aviv, Izrael a Budapest Airport három legforgalmasabb útvonala közé került, és ebben nem kis szerepe van az El Al-nak, amely egyedüli hagyományos légitársaságként az útvonalon fizetőképes, magas szintű szolgáltatásokat igénylő és igénybe vevő utasokat szállított a két ország között – mondta lapunknak a szakember.

Váradi János

Fotó: saját fotó

Tájékoztatása szerint az El Al repülőgépeinek átlagos töltöttsége folyamatosan kiemelkedő. Az elmúlt években látványosan nőtt a magyar egyéni és csoportos kiutazók száma is, Váradinak sikerült jelentős hazai utazásszervezőket új partnerként megnyernie, hogy vegyék fel Izraelt a kínálatukba.

Induláskori fontos célja volt az is, hogy az El Al magyarországi képviselete nagyon aktív, jól látható és elérhető legyen mindenki számára. Ennek érdekében a közösségi médiában is rendkívüli aktivitást indított Váradi János, nem ritkán százezres nézettséget értek el az El Al Magyarország posztjai.

Rendszeresen tartottak különböző zenés, táncos flash mobokat, ott voltak a budapesti El Al-osok szinte minden jelentős utcai eseményen, fesztiválon. Mindezeknek köszönhetően Az Én Légitársaságom éves internetes szavazásain az utazók rendszeresen díjazták az El Al-t, 2017-ben pedig elnyerte a hazai cég "A legprofibb kommunikáció", valamint a "Magyarország kedvenc légitársasága" díjakat.Váradi János januártól sales és marketing tapasztalatait, kapcsolatrendszerét, social media és Google Marketing tudását kamatoztatva az Eastern Consulting sales és marketingügynökségben fog dolgozni. Értékesítéstámogató és digitális marketing megoldásokat kínál légitársaságok, utazásszervezők és idegenforgalmi desztinációk számára Magyarországon valamint a környező országokban is.

A szakember december 31-ig vezeti Budapesten az El Al-t, utódja januártól az izraeli központból fogja irányítani a légitársaság magyarországi működését.

Elérhetőségei:
E-mail: varadijanos65@gmail.com
Tel.: +36302162928

Korábban megírtuk, hogy 33 évvel a megnyitása után az izraeli nemzeti légitársaság szeptember 30-án bezárta budapesti irodáját.