Vaskó Tünde lett a MaReSz új főtitkára

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 12. 16:56

Az új kihívások elé néző Horváthné Zsigmond Esztertől Vaskó Tünde veszi át a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének (MaReSz) főtitkári pozícióját.

Horváthné Zsigmond Eszter

Fotó: MaReSz

Horváthné Zsigmond Eszter, a MaReSz főtitkára, a szövetségben eltöltött közel négy év után új kihívások elé néz a Magyar Kongresszusi Iroda rendezvény- és kiemelt szakmai kapcsolatok menedzsereként. Eszter titkárságvezetőként, majd főtitkárként segítette a szövetség munkáját a Covid-járvány alatti turbulens időszakban képviselve a szakmát, támogatva a lobbimunkát és a rendezvényszakma elismertségének növelését.

Új elérhetőségei:
E-mail: eszter.zsigmond@hcb.hu
Tel: +36 20 256 8470

Vaskó Tünde

Fotó: MaReSz

A MaReSz főtitkári pozícióját Vaskó Tünde veszi át,  aki korábban 23 évig képviselte a Visualpower Kft.-t a MaReSz-ben, 10 éven keresztül pedig az elnökség tagjaként segítette a szövetséget, támogatva annak kommunikációját, projektjeit, részt vett az oktatásban, a honlap, a Flash díj, az Event Touch és egyéb rendezvények létrehozásában, megszervezésében. Jelenleg a Hungexpo Zrt. quality managere és úgy az ottani, mint a főtitkári pozíciójában is elkötelezett a minőségi szakmai munka iránt.

Elérhetőségei:
E-mail: fotitkar@maresz.hu
Tel.: +36 30 485 2778

Kecskés Nóra Lili

Fotó: MaReSz

A főtitkár munkáját Kecskés Nóra Lili segíti, a MaReSz titkársági asszisztense és egyben projekt managere, aki ezidáig gyakornokként támogatta a titkárságot és az elnökséget, fő területként kezelve a MaReSz közösségi média kommunikációját. Az elmúlt hónapokban dinamikusan vetette bele magát a feladatokba, fiatalos motiváltsággal, lelkesedéssel és lendülettel. Általános ügyintézéssel és tagi adminisztrációval kapcsolatosan továbbra is hozzá lehet fordulni.

Elérhetőségei:
E-mail: titkarsag@maresz.hu
Tel.: +36 30 478 2605