Vezetőváltás a győri fesztiváközpont élén

Forrás: turizmus.com

 2016. december 21. 12:57

Tóthné dr. Kardos Krisztina, a győri turisztikai Látogatóközpont korábbi vezetője látja el 2016. december 31-től a Győri Művészeti és Fesztiválközpont vezetői feladatait. Megbízatása öt évre szól a győri önkormányzat közgyűlésének döntése nyomán.

Visszatér Győr város kulturális és turisztikai vérkeringésébe Tóthné dr. Kardos Krisztina, aki 2014 nyaráig vezette a győri Látogatóközpontot.

A szakember az elmúlt években tudományos munkásságára koncentrált a győri Széchenyi István Egyetem Regionális és Gazdaságtudományi Doktori Iskolájában, doktori értekezésében a város kulturális rendezvényeinek a turizmusra gyakorolt hatását vizsgálta. Témaválasztása szakmai karrierje szempontjából is döntőnek bizonyult, hiszen annak a Győri Művészeti és Fesztiválközpontnak a vezetői feladatait látja majd el, mely a város legtöbb fesztiváljának, kulturális és gasztronómiai rendezvényének operatív lebonyolításáért felelős.

Tóthné dr. Kardos Krisztina a nagy tapasztalatokkal rendelkező, az év végén nyugdíjba vonuló Serfőzőné Tóth Andreát váltja.

Az új igazgató előtt nagy kihívások állnak, hiszen a megszokott győri programok mellett 2017-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kísérő rendezvényeinek szervezésében is fontos szerepet kap majd a fesztiválközpont, szorosan együttműködve a győri önkormányzattal.