Vezetőváltás a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.-nél

Forrás: turizmus.com

 2022. április 23. 12:24

Több mint két év után új vezérigazgatót neveztek ki a Hungarospa fürdőkomplexumot működtető társaság élére. Czegle-Pinczés Enikő vezérigazgatói megbízatása 2025. január 31-ig szól.

Czegle-Pinczés Enikő

Fotó: Facebook

Czegle-Pinczés Enikő korábban multinacionális vállalatnál szerzett vezetői tapasztalatokat, 2020-tól az igazgatóság tagjaként vesz részt a Hungarospa működésében. A magas színvonalú szakmai kompetenciákkal rendelkező szakember nyelvtudása, tárgyalókészsége és felkészültsége alapján alkalmas arra, hogy első számú operatív vezetője legyen az Európában is egyedülálló fürdőkomplexumnak – idézi Czeglédi Gyulának, Hajdúszoboszló polgármesterének a Facebookon tett bejelentését a termalonline.hu.

A Hungarospa eddigi vezérigazgatója, Kircsi Lajos 2020. február 1-jétől töltötte be a posztot 2022. április 11-i lemondásáig. Megbízatása alatt a társaság a világjárvány hatásai és kihívásai okozta körülmények ellenére is meg tudta őrizni a takarékos és költséghatékony, jövedelmező gazdálkodást. Vezérigazgatói kinevezése előtt Kircsi Lajos 24 éven keresztül volt a cég gazdasági igazgatója, pénzügyi-gazdasági szakterületen kiemelkedő tudással és tapasztalattal bír, ezért arra kérte a közgyűlést, hogy a jövőben gazdasági igazgatóként segíthesse tovább a cég működését – olvasható a polgármester posztjában.