A térség legnépszerűbb fürdőjévé tenné az Aquaszigetet a Visit Esztergom

Forrás: turizmus.com

 2024. január 31. 13:49

Február 1-jétől Szekér Zoltán, az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője veszi át az Aquasziget Esztergom üzemeltetésével foglalkozó Gran Spa&Sport Kft. igazgatói feladatait is. Lőrincz Ágnes tavaly év vége óta az Esztergomi Piacot is vezeti.

„Két évtized után a mai kor elvárásainak megfelelő körülményeket kell biztosítanunk a fürdőkomplexumban" – nyilatkozta az új kihívásokkal kapcsolatban Szekér Zoltán, hiszen a Prímás-szigeten található létesítmény jövőre ünnepli 20. jubileumát.

Bővíteni kívánják a szolgáltatások körét, új rendezvényeket valósítanak meg, a vendégeknek szóló információkat mindenhol három nyelven – magyar, angol, szlovák – fogják megjeleníteni. Fejlesztik a kommunikációt és új megjelenéssel jelentkeznek - derül ki a lapunknak megküldött közleményből.

Szekér Zoltán

Fotó: Visit Esztergom

„A Visit Esztergom csapatával a közös célunk az, hogy a térség legnépszerűbb fürdőjévé varázsoljuk az Aquaszigetet, valamint még szorosabban összeillesszük a város egyéb turisztikai kínálatával" – emelte ki.

A tavalyi év végén Lőrincz Ágnes személyében új vezető került az új Esztergomi Piac élére is. Lőrincz Ágnes a piac üzemeltetésének fortélyait Szentendrén sajátította el, a piac közösségének erősítése céljából „költözött át" Esztergomba, ahol csapatával azóta számos új programot megvalósított.

Lőrincz Ágnes

Fotó: Visit Esztergom

„Hatalmas kihívást és szakmai fejlődést jelent számomra Esztergom, hiszen a piac vezetése mellett a dunakanyari turisztikai szakmai feladatokért is felelek a Visit Esztergom csapatában" – jegyezte meg.

Igyekszik segíteni a helyi termelők bekapcsolódását a turisztikai szolgáltatórendszerbe, emellett olyan kapcsolatrendszert szeretne kialakítani, amely a fenntartható turizmust erősíti.

A város a közelmúltban új attrakcióval gazdagodott: megújult az esztergomi belvárosi Kálvária-kápolna, az avatóünnepséget január 14-én tartották.