Yao Yao a Magyar Turisztikai Ügynökség kínai országspecialistája

Forrás: turizmus.com

 2018. július 24. 14:00

Az MTÜ Értékesítésért Felelős Igazgatósága új piacokra jelölt ki nemzetközi országspecialista szakembereket. A kínai piacon májustól Yao Yao tevékenykedik.

Az MTÜ új szakembere a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte diplomáját, és azóta folyamatosan a magyarországi kínai beutazásban dolgozik. Anyanyelvi szinten beszél kínaiul és magyarul, felsőfokon angolul.

A Marriott Executive Apartments, Millenium Courtban kezdte pályafutását front office managerként, és a magyar szállodaipari tevékenységét a Hilton Budapest City-nél folytatta a corporate sales részlegen.

Yao Yao

 

2010-ben a Sanghaji Világkiállítás Magyarország-pavilonjának napi üzemeltetésében vett részt. Utazásszervezőként dolgozott a Locomotive Travel utazási irodában, majd az East-Europe Express Travel Service-nél. Utazásszervezési teendői teljes körűen kiterjedtek a leisure és MICE-szegmensre egyaránt, kalkulációkat állított össze, és konferenciát is szervezett. Yao Yao teljes körűen ismeri a kínai piacot, szakmai ismerete garancia arra, hogy a kínai szakmai B2B kapcsolatok tovább fejlődnek a jövőben.

E-mail-címe: yao.yao@mtu.gov.hu