Zoltai Anna távozik a NÉBIH-től

Forrás: turizmus.com

 2018. november 28. 09:04

Szakmai körökből származó információink szerint távozik hivatalából Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának osztályvezetője. Ezzel egyidőben átalakul a hatóság is, a szervezeti átalakítás már novemberben megkezdődött.

Zoltai Anna azt válaszolta megkeresésünkre, hogy 2019. január  15-én szűnik meg munkaviszonya, azt követően már nem dolgozik a hatóságnál. A szakmával azonban nem szakítja meg kapcsolatait. Addig is részt vesz a korábban meghirdetett szakmai rendezvényeken.

Zoltai Anna előadást tart a Vendéglátás Akadémia győri állomásán, az ETO Park Hotelben 2018. április 10-én

Fotó: turizmus.com

Megkeresésünkre a NÉBIH Fogyasztói Kommunikációs Osztálya megerősítette, hogy Zoltai Anna osztályvezető távozik a hivataltól. Utódjának kijelölése folyamatban van – tájékoztatták lapunkat, és hozzátették, hogy a Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály a jövőben is a már megszokott szakmai színvonalon végzi munkáját.

Október 25-én megjelent a NÉBIH új szervezeti és működési szabályzata (SzMSz), mely elérhető a szervezet weboldalán IDE kattintva.

Mint elmondták, az új SzMSz-ből eredő strukturális változásokra való átállás – a zökkenőmentes ügyintézés biztosítása érdekében – folyamatosan zajlik.