Kedves Olvasónk!

Forrás: turizmus.com

 2020. december 29. 19:10

Köszönjük, hogy 2020-ban is megtisztelte figyelmével a Turizmus.com-ot! Megszokott reggeli hírlevelünk, a Turizmus.com Bulletin idén utoljára december 30-án, majd legközelebb január 4-én jelenik meg.

Az év utolsó napjait a Turizmus.com csapata is leginkább pihenéssel tölti, mindazonáltal az ünnepek alatt is arra törekszünk, hogy folyamatosan eljuttassuk hűséges olvasóinkhoz a turizmus legfontosabb, friss történéseit. Ha nem szeretne ezekről lemaradni, kérjük, kísérje figyelemmel a turizmus.com weboldalát és kövesse Facebook-oldalunkat.

Álláshirdetést ebben az időszakban is fel tud adni online ITT, de a hirdetés hírlevelünkben legközelebb január 4-én tud megjelenni.

Szerkesztőségünk január 3-ig ügyelet tart, kollégáinkat az ünnepek alatt is el lehet érni a bulletin@turizmus.com címen, de türelmét kérjük, ha nem válaszolunk azonnal.

Bízunk benne, hogy ennek a hihetetlenül nehéz évnek a végén legalább a magánéletben megnyugvást és békességet hoztak a karácsonyi ünnepnapok. Minden Kedves Olvasónknak és Partnerünknek azt kívánjuk, hogy 2021-ben minél gyorsabban induljon újra a turizmus, és egy év múlva mindenki a lehető legsikeresebb évet zárhassa!

A Turizmus.com csapata

Boldog új évet!

Fotó: 123rf.com