Élményközponttá alakul a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Forrás: Turizmus Panoráma

 2016. június 15. 12:14

Koncertekkel, számos sport- és családi programmal várja az érdeklődőket Harkány egyik legnépszerűbb rendezvénye, a július 22–24. között zajló XXIII. Fürdőfesztivál. A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő igazi élményközponttá változik, ahol minden korosztály rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőségből válogathat.

Huszonhárom éves tradícióra tekint vissza Harkány egyik legnagyobb rendezvénye, a Fürdőfesztivál, amelyet tavaly óta július végén rendeznek meg. Az előző évben nem csak a dátum változott, mivel a szervezők elsősorban a fiatalokat kívánták megcélozni a trendi koncertkínálattal. Ennek látványos eredménye lett, hiszen több mint 8000 látogatóval zárult a XXII. Fürdőfesztivál.

Az idei rendezvény július 22–24. között várja az érdeklődőket. Napközben nagy hangsúlyt kap a sportolás, számos, főleg vizes sportműfajjal ismerkedhetnek meg a vendégek: lesz aquazumba, gye­rekfitnesz, latin aqua és még sok egyéb mozgási lehetőség, mindezek mellett az állandó sportpályák is rendelkezésre állnak. A sport utáni lazításhoz pedig akciós áron kínálja masszázsait a gyógyfürdő.

17 órától a zenéé a főszerep, mindennap 23 óráig népszerű előadók váltják egymást a strandfürdő nagyszínpadán. Többek között fellép a Cloud9+, a Kállay Saunders Band, Majka és Curtis, a Hősök, a New Level Empire, az Animal Cannibals, Monkeyneck és DJ Newik.

Mindhárom napon családi programok is színesítik a palettát: a Baba-Mama Parkban ügyességi és készségfejlesztő feladatokkal tölthetik el az időt a kisgyerekkel érkezők. Idén is lesz hagyományos pocak- és mellszépségverseny, továbbá a legszebb kockahasat is keresik a szervezők. A látogatókat ezenfelül számos vendéglátóhely várja, amelyek helyi különlegességeiket egyedi ajánlatok keretében kínálják.

A Fürdőfesztivál programjai mellett természetesen ugyanúgy működik a gyógyfürdő is, valamint Dél-Dunántúl egyik legújabb és legnagyobb, 7 csúszdából álló csúszdaparkja is megnyílik addigra. A sok extra program ellenére a fürdő jegyárai nem drágulnak a fesztivál ideje alatt. Érdemes figyelni a többnapos bérletajánlatokat is! (x)