Gasztro – Kaland Rallye másodszor - TP 2014. április

Forrás: turizmus.com

 2014. április 15. 10:42

Tovább pöfögnek a Trabantok, újra robog a Kaland Rallye! A nagysikerű első futamon a Zsámbéki-medencében kalandoztak a résztvevők. Ezúttal az ország másik részét, a Dél-Alföldet fedezhetik fel a kalandorok, előreláthatóan május végén, június elején.

A retró rallye izgalmas útvonalát minden csapat egy-egy autentikus Trabanttal teljesíti majd, ami ezúttal is „gyorsabban száll, mint a képzelet”. A túra minden egyes szakaszán érdekes, változatos és a humort sem nélkülöző feladatokat kell megoldani és teljesíteni. Az alföldi tanyavilág felfedezésén túl a régió ízeit is lesz alkalma mindenkinek tesztelni.

A programsorozat célja az ország régióinak bemutatása makroszinten, és hogy rávilágítsunk arra a tényre, milyen hihetetlen kalandok és élmények várnak bennünket a belföldi utazásokon. Magyarország csodálatos hely, és megannyi rejtett kincset találhat az, aki pihenése helyszínéül hazai úti célt választ – méltán veszi fel a versenyt sok-sok külföldi desztinációval. Ehhez kíván a Turisztikai Managerek Szövetsége némiképp rendhagyó módon kedvet csinálni. Nem kell hozzá más, mint hogy elmenjünk együtt, és nézzük meg, éljük meg mi magunk, mit is tartogathat számunkra a vidék. Ahány régió, annyiféle szokás, látvány és íz vár ránk. A Kaland Rallye felejthetetlen és különleges élmény, hatalmas buli, és kiváló csapatépítő lehetőség is egyben.

A rendezvényt – hasonlóan a többi nagysikerű turisztikai sportrendezvényhez – ezúttal is a Polgár András és Horváth Gábor vezette TMSZ Sport tagozat kreatív csapata szervezi, a gasztroszekciót pedig Selmeczi Vilmos képviseli, ahogyan majd ősszel a IV. Magyar Turizmus Regatta és a V. Magyar Turizmus Focikupa esetében is. Részletek hamarosan, érdeklődni lehet: andras.polgar@globall.hu.