Mit tartogat még 2020?

Forrás: turizmus.com

 2020. október 29. 18:02

Kiderül a Turizmus.com magazin idei utolsó lapszámából, amely a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége novemberi tisztújító közgyűlésére időzítve jelenik meg.

Mit tartogat még 2020?

Fotó: 123rf.com

Közeledik a belföldi turizmus év végi hajrája, ezért idei utolsó lapszámunkban összegyűjtjük, milyen turistacsalogató programokkal készülnek ebben a rendkívüli évben az adventi időszakra, karácsonyra és szilveszterre a desztinációk, a szolgáltatók és a szállodák vidéken és Budapesten.

A koronavírus soha nem látott válságba sodorta a turizmust világszerte, megnézzük, milyen kríziskezelés lehet célravezető jelen helyzetben  az utazási irodák számára, milyen információtechnológiai megoldások segíthetik a szálláshelyek költséghatékony üzemelését, vagy éppen hogyan lehet újrahasznosítani a budapesti szállodákat.

Szokásos év végi utazási irodai körképünkben pedig már nemcsak a téli kilátásokról, de a jövő évi terveikről is kérdezzük a hazai utazásszervezőket.

Búcsúztassa velünk ezt a rendkívüli évet offline és online! Kedvezményes megjelenési ajánlatunkat kérje kollégáinktól a sales@turizmus.com címen!

A Turizmus.com magazin csapata