Tízéves a Jet Travel - Útitárs szívvel-lélekkel - TP 2016. január-február

Forrás: turizmus.com

 2016. január 15. 10:58

Ritkán mondható el egy üzleti vállalkozásról, hogy ügyfelei felé a legmeghatározóbb jellemzője az, hogy szimpatikus, segítőkész és megbízható, ráadásul úgy, hogy mindemellett még sikeres és nyereséges is.

A Jet Travel ilyen. Mi a titkuk? Szívből csinálják.

Sorolhatnánk a számokat és statisztikákat, de legyen most elég annyi, hogy az idén 10 éves cég évi 1,5 milliárd forintos árbevételt könyvelhet el, ezen felül repülőjegy-forgalmuk eléri az egymilliárd forintot. Impozáns számok. Partnereik szeretik őket, sőt ragaszkodnak hozzájuk.

Olyan üzleti utaztatóról van szó, amely professzionális módon nyújt valóban teljes körű, az igényekhez maximálisan igazodó, egyedi és különleges, mégis olajozott és kifogástalan szolgáltatást partnereinek. Erre a 10 éves tapasztalat is garancia, illetve a 19 képzett, rátermett kolléga, akik nem ismernek lehetetlent, ha utazás- vagy rendezvényszervezésről van szó. Képzésükre folyamatosan nagy figyelmet fordít a cég.

De nézzük meg, mi mindenből áll pontosan összetett tevékenységük.

Személyre szabott kiszolgálás

A fő tevékenységek a következők: klasszikus üzleti utaztatás, incentív utak szervezése, repülőjegy-értékesítés, autóbérlés világszerte, vízumügyintézés, rendezvények, konferenciák, workshopok szervezése, csapatépítés belföldön és külföldön, sportolók utaztatása és sportesemények szervezése, valamint beutaztatás, ez utóbbi a legfiatalabb üzletáguk.

A magyar tulajdonban lévő Jet Travel komolyan gondolja, hogy ügyfeleinek kiváló minőséget adjon a lehető legjobb ár-érték arányban, és olyan személyre szabott kiszolgálást, amely könnyebbé és harmonikusabbá teszi az utazást.

Segítik a vállalatokat éves utazási koncepciójuk kialakításában, az egyes utazások megtervezésében, megszervezésében és lebonyolításában, valamint a lezajlott utak kiértékelésében. Pontosan tudják, mi minden múlhat egy cég számára egy üzleti út sikerén, ezért kiemelt figyelmet kap náluk, hogy az problémamentesen, az elképzeléseknek megfelelően, mégis költségkímélő módon valósuljon meg.

Az incentív utakat úgy állítják össze, hogy azok valóban életre szóló élményt jelentsenek. Számos ötlettel rendelkeznek, melyeket mindig „testre szabnak”.

Kreatív ügyintézés

A repülőjegyekkel kapcsolatosan felmerülő összes tevékenységet az egész világra kiterjedően magas szakmai színvonalon és a lehető legnagyobb rugalmassággal végzik. A kreatív jegyszerkesztésnek köszönhetően a kért repülési útvonalra az elérhető legkedvezőbb jegyváltozatokat tudják biztosítani, és minden repülőjegyhez útvonalleírást is adnak, részletes információkkal a járatokra, a repülőtéri transzferekre, átszállásra, asszisztenciára, soron kívüliségre vonatkozóan.

Szállásfoglalásnál és gépkocsi-bérlésnél a vouchereket az iroda nyomtatja ki, gyors és rugalmas ügyintézéssel. Az utazáshoz szükséges vízumok beszerzését is elvégzik, közvetlen összeköttetéseiknek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt. VIP-partnereik részére 24 órás telefonos ügyeletet tartanak fenn.

Hasonlóképpen igényesek rendezvényszervezői tevékenységükre is, személyes szakmai tanácsadással, költségtakarékosan, mégis nagy találékonysággal tesznek eleget minden megbízásnak.

Családbarát munkahely

Büszkék rá, hogy nemcsak a szavak szintjén működnek családbarát munkahelyként, hanem ténylegesen is: a kollégák heti egy-két napot otthonról dolgoznak 2006 óta, amit elsőként kezdtek el a piacon, és ez a működési forma azóta is példa nélküli. Elindítására pályázati forrást is nyertek annak idején a Társalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében.

Mentalitásukról, lelkületükről sokat elárul, hogy rendszeresen támogatnak rászorulókat, kórházakat, óvodákat és különböző alapítványokat, évek óta segítik a beteg gyerekekkel foglalkozó Csodalámpa Alapítványt.