Turizmus rendezvények

MICE Business Day

mice BD logo

A MICE Business Day rendezvényen a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők,

rendezvényügynökségek,

szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

A rendezvény második alkalommal, 2016. november 15-én Budapesten, a Várkert Bazárban került megrendezésre, melyről további információt ITT talál.


Megjelenési és részvételi lehetőségekről keresse munkatársainkat a sales@turizmus.com címen.
Business Excellence Díjátadó

#

A Business Traveller Hungary magazin a hazai üzleti turizmus szereplőinek online szavazás alapján 9 kategóriában adja át a Business Excellence díjakat azon hazai turisztikai szolgáltatoknak, amelyeknek fontos célcsoportja az üzleti célból utazók, és számukra dedikált, innovatív szolgáltatásokat nyújtanak.

A díjátadó gála meghívottjai a magyar idegenforgalom döntéshozói, a Business Traveller Hungary üzleti partnerei, olvasói és a sajtó képviselői. A tavalyi rendezvény képgalériáját ITT tekinthetik meg.


Business Excellence Díj kategóriák: budapesti business hotel, vidéki business hotel, corporate utaztató, hagyományos légitársaság, fapados légitársaság, autókölcsönző, rendezvényhelyszín, vidéki “business city”, üzleti telekommunikáció


Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat a sales@turizmus.com címen.


Vendéglátás Akadémia

#


Országos gasztronómiai road show, melyet 2016-ban első alkalommal rendeztünk meg a Vendéglátás Magazin égisze alatt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség együttműködésével és az Unilever Food Solutions főtámogatásával.

Az akadémia étterem tulajdonosoknak, éttermi vezetőknek, séfeknek, baristáknak és felszolgálóknak ad edukációs lehetőséget. Főbb témák 2016-ban: munkaerő-piaci problémák, változó jogszabályok, átalakuló szakoktatás, régi ízek és új konyhatechnológiák. Az előadások és az interaktív workshopok segítségével a résztvevők javíthatják vendéglátóhelyük üzemeltetésének hatékonyságát, új alapanyagokat és konyhai eszközöket ismerhetnek meg, és számos hasznos tudnivalóval gazdagodhatnak. A rendezvénysorozat állomásai 2016 őszén: Baktalórántháza, Lajosmizse, Hévíz és Veszprém.


A Vendéglátás Akadémia 2017-ben folytatódik.


Turisztikai Évadnyitó Gála


A turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját immár 24 éve minden évben február 1-jén szervezzük. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a rendezvény évről évre a turisztikai szakma legrangosabb eseménye, az egyetlen olyan alkalom, amikor a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője együtt van, valamint a kormányzat is a legmagasabb szinten képviselteti magát.

A mértékadó szakmai szervezetek ezt az összejövetelt találták méltónak arra, hogy átadják „az év szakembere” kitüntetéseket.

A fogadásra – amelyen mintegy 1200 idegenforgalmi szakember vesz részt (CSAK NÉVRE SZÓLÓ MEGHÍVÓVAL) a meghívottak partnerük nélkül érkeznek. Ez ugyanis nem társasági összejövetel, sokkal inkább komoly, lobbitevékenységre és kapcsolatépítésre irányuló szakmai presztízsesemény.

Az évadnyitó helyszíne a Budapest Kongresszusi Központ, amely azon kevés hazai rendezvény-helyszínek egyike, ahol egyidejűleg több mint ezer ember ülhet le, majd egy másik térben állófogadáson vehet részt. A köszöntő és a díjátadás után ugyanis nagyszabású fogadáson látjuk vendégül a megjelenteket.

Megjelenési és szponzorálási lehetőségekről keresse munkatársainkat a sales@turizmus.com címen.


Utazás Fórum

utazasforum


Cégünk immár hagyományosan az Utazás Kiállítás ideje alatt, a Hungexpo Zrt. felkérésére UTAZÁS FÓRUM néven szakmai konferenciasorozatot szervez a turizmust érintő aktuális kérdésekről. 2013 óta az ENSZ Turisztikai Világszervezete, az UNWTO hivatalosan is regisztrálta konferenciái sorába, amely komoly elismerést jelent a rendezvény számára.

Az idei rendezvény képgalériáját ITT tekinthetik meg.