1 éves a CitySightseeing Budapest

Forrás: turizmus.com

 2016. május 26. 21:45

Egyéves születésnapját ünnepelte szakmai prezentáció, majd nagyszabású buli keretében a CitySightseeing Budapestmájus 26-án Budapesten, a Kioskban. A résztvevők többek között a cég egyik buszát is megtekinthették.

A hop on hop off buszok piacára lépett be egy évvel ezelőtt a spanyol alapítású, ma 5 kontinens 33 országának több mint 100 városában jelen lévő CitySightseeing, amely Budapesten piros színű, nyitott és fedett double deckerekkel rója az utcákat.

 

A Programcentrummal együttműködésben dolgoz cég 2017-ben új buszokat állít forgalomba, szolgáltatásaihoz felhasználja a nemzetközi know how-t és marketinget. Az utasok olyan kívül-belül felújított buszokkal találkozhatnak, a fülhallgató elvihető, a csapat trendi egyenruhákban kíséri a vendégeket. Különlegesség még az a life check-in, amely révén a szállodások recepciói online látják, hol jár az adott busz, milyen telítettséggel, és mikor érkezik a helyszínre.

Átalakultak a programcentrum buszai is, a teljes megújításnak az is része, hogy környezetbarát elektromos buszok közlekednek, zöld rendszámmal, amelyek oda is behajthatnak, ahova a többi nem.

 

Az eseményen bemutatkozott a Hellobud kártya is. A Hellopay rendszerű kártya, amely eddig főként fesztiválokon volt elérhető, mostantól romkocsmákban, városi szolgáltatásokra, hop on hop off járatokra is felhasználható. Már megkezdődött a kártya értékesítése a szállodákban, tartalmát folyamatosan fejlesztik.

A prezentáció és fogadás bulival folytatódott, egy rendkívüli BirT-Day-re invitálták ugyanis a szakmabeliek, mely az előzetes regisztrációk alapján telt házzal zajlik.