10 éves a MacSun Travel

Forrás: turizmus.com

 2019. október 10. 16:30

2019 szeptemberében nagyszabású születésnapi partin vettek részt az STR CEE kollégái. Az ünnepelt nem volt más, mint a balkáni partnerük, a 10. születésnapját ünneplő MacSun Travel.

Ewald Koenig, a MacSun Travel
ügyvezető igazgatója

Fotó: STR CEE

A skopjei székhelyű cég hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, amit pazar számok támasztanak alá. Az alapításuk évében még csak 8831 vendégéjszakát tudhattak magukénak, azonban a tavalyi évben ez már több mint 130.000 volt. Az eredmény nem meglepő, hiszen a Balkán-félsziget a remek ár-érték aránya miatt egyre kedveltebb úti cél a körutas csoportok számára.

Az iroda pedig mindent tud a régióról, amit csak tudni lehet, hiszen Macedónián kívül Montenegró, Albánia, Koszovó, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Görögország, Bulgária és Románia is szerepel a kínálatukban. Legyen szó tengerparti pihenésről, kulturális körutazásról, gasztrotúráról vagy aktív kikapcsolódásról, az STR CEE által képviselt MacSun Travel mindig a programnak legmegfelelőbb helyszínt biztosítja az utasai számára az egyes országokban külön-külön, vagy egymással kombinálva azokat.

(X)