10% kedvezménnyel foglalható körutazások és városlátogatások a Zseppelinnél!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. február 24. 12:50

168 féle program és 500-nál több indulási időpont a Zseppelin kínálatában, 2022. március 31-éig akár 10% előfoglalási kedvezménnyel.

2022. március 31-ig akár 10% kedvezménnyel foglalhatóak a ZSEPPELIN PROGRAMOK! A körutazások és városlátogatásokkal immáron 28. esztendeje foglalkozó nagy múltú utazásszervező az elmúlt pandémiás időszakot követően több átdolgozott és teljesen új programokkal igyekszik az utazóközönség kedvére lenni. 168 programverzió több mint 500 indulási időponttal foglalható a Zseppelin honlapján!

A Zseppelin az elmúlt évtizedekben mindvégig megfelelt a bruttó árazás feltételeinek, náluk nincsenek rejtett költségek! A barátságos utaskezelés és az elmúlt 28 esztendő lelkiismeretes munkája mindig "jó befektetés": 2021-ben a Zseppelin rangos elismeréseket vehetett át, úgy mint "2020 Év Utazási Irodája" valamint a "Magyar Brands" rangos elismeréseket!

A most megjelent 2022 Élménytár egy kis csodafüzet! Minden benne van ami a választáshoz szükséges! Európai és Európán túli programok, magyar nyelvű idegenvezetéssel, 3-4* szállodai elhelyezéssel, autóbusszal vagy repülővel. Az iroda weboldalán könnyedén tudunk válogatni a programok között!

Minden autóbuszos programjához biztosít ingyenes vidéki transzfer csatlakozás lehetőségét oda- és visszaúton a Zseppelin több mint 30 vidéki nagyvárosból! Aki nem szeret korán kelni és későn hazaérni, a számunkra kínálja minden autóbuszos és repülős programcsatlakozásához a budapesti VIP őrzött parkoló lehetőségét a Zseppelin, amikor az utas a saját autója kényelmében érkezik vidékről Budapestre és tudhatja biztonságban az autóját az utazásának időtartama alatt.

Az online katalógus megtekintéséhez
kattintson a képre!

Az iroda gondolt azon vidéki utasaira is, akiknek nincs autójuk, mégis fontos számukra a kényelmes csatlakozás lehetősége! Számukra kedvező árú, budapesti 3*-os szálloda lehetőségét kínálja, amikor az autóbusz a szálloda előtt veszi fel és hazaérkezéskor teszi le utasait.

Hatalmas választék, egyre bővülő elégedett törzsutastábor melyet mi sem tükröz jobban, mint az alig több mint egy esztendeje alapított Zseppelin Utasok Klubja Facebook zárt csoportjuk, ahol immáron több mint 1600 fő lelkes törzsutas egymás között oszt meg élményeket, véleményeket és szerveződnek valamely induló programra!

Legyen Ön is ezen utazótábor lelkes tagja és élje át az élményeket a Zseppelin Programokon!

Utazás + élmény = Zseppelin

(X)