10 napos játékot szervezett Partnereinek a Mondial Assistance

Forrás: turizmus.com

 2016. július 18. 15:35

A szezon beindulásakor néha nem árt átismételni, felfrissíteni tudásunkat az utazásszervezők kínálatából épp úgy, mint az utasbiztosítási termékekből. Idén úgy gondolta a Mondial Assistance utasbiztosító, hogy egy 10 napig tartó játékos termékfrissítést tart Partnereinek, napi 1 percben.

Tudjuk, hogy a nyári időszakban igen elfoglaltak és leterheltek az utazási irodákban dolgozó kollégák, ezért is választottuk az „ismétlés” ezen formáját, mely mindössze napi 1 perc figyelmet igényelt a részükről. 10 napon keresztül napi 1 kérdést küldtünk e-mailben, melyben a helyes választ csak ki kellett választani az előre megírt lehetőségek közül. Természetesen minden újabb kérdés után az előző napi helyes válaszokat is megírtuk, így azok is megkapták az utasbiztosítási termékeinkkel kapcsolatos frissítő információkat, akik mégsem tudtak aktívan részt venni a válaszadásban. – nyilatkozta a Mondial Assistance munkatársa.

 

Napi szinten átlagosan több mint 500-an vettek részt a játékban, és 98 %-uk sikeresen teljesítette is a 10 napos játékot. A Mondial Assistance területi képviselőihez beérkezett visszajelzések alapján, nagyon jó ötletnek és hasznosnak tartották a Partnerek, hogy ily módon, munkájukat nem zavarva, még is igen hasznos információkat átadva tudták frissíteni tudásukat az utasbiztosítási termékekből.

 


 

Akik mégis kimaradtak a termékfrissítő játékból, azok a Mondial Assistance weboldalán – ide kattintva – megtalálhatják a 10 kérdést és a 10 választ.

 


 

Mint megtudtuk, ősszel újabb hasonló játékra készülhetünk, ahol természetesen már aktuálisan a síeléssel és csoportos utasbiztosítással kapcsolatos információk kerülnek terítékre...

(x)